- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Bütçe arttıramam en fazla 14kRam’i T-Force Vulkan yap o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fark olarak ekran kartı birde ssd var hikvision daha iyi
Hocam Bütçe arttıramam en fazla 14kRam’i T-Force Vulkan yap o kadar
Olmaz o ram ile kesinlikle değiştirmen lazım(500TL ekleyebilirsin bence bir şey olmaz)Hocam Bütçe arttıramam en fazla 14k
Hocam Bundaki Ramler beni 5-6 ay götürmezmi zaten ilerde ramleri değiştiririmRam’i T-Force Vulkan yap o kadar
Hayatımda gördüğüm en dandik ramlerden biri diyebilirimHocam Bundaki Ramler beni 5-6 ay götürmezmi zaten ilerde ramleri değiştiririm
Peki ilk attığım sistemi alsam onun izerinde 600 tllik bir yükseltme yapsam nasıl olurHayatımda gördüğüm en dandik ramlerden biri diyebilirim
Hangi sistem vulcan mı yoksa teblion dakimi?bence ramden önce psu yu değiştir çok tehlikeli
Psu o kadar sıkıntılı değil yabence ramden önce psu yu değiştir çok tehlikeli
Biz 2. olanı diyoruzbence ramden önce psu yu değiştir çok tehlikeli
benimde vardı everest çok sıkıntı çıkardı banaPsu o kadar sıkıntılı değil ya
vulcanPeki ilk attığım sistemi alsam onun izerinde 600 tllik bir yükseltme yapsam nasıl olur
Hangi sistem vulcan mı yoksa teblion dakimi?
Hocam ilk attığım 13.400 lük sistemi alcam galiba kasası ve psu su daha iyi onun galibaPsu o kadar sıkıntılı değil ya
Biz 2. olanı diyoruz
Kardeşim sen bana güvenHocam ilk attığım 13.400 lük sistemi alcam galiba kasası ve psu su daha iyi onun galiba
Bence 10-15fps farkı için kötü kasa ve psu riskine girilmez be hocamKardeşim sen bana güven
2. Sistemi al rami değiştir
Peki…Bence 10-15fps farkı için kötü kasa ve psu riskine girilmez be hocam
Ama cevapladığınız için teşekkürlerPeki…
Hocam son bir şey soracağım ilk attığım sistemdeki(tebliondaki) kasa veya güç kaynağında sıkıntı olmaz değil mi?Peki…
Peki hocam şimdi ilk attığım tebliondaki sistemde anakartı b450 ye çıkartsam sorun olurmu uyumlumudur yani?Peki…