Ersin Zorba
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
Merhaba, Bugün saat 12.00 dan beri technopat sosyale girmekte sorun yaşıyorum. Sizde de varmı bu sorun. Yoksa gerçekten çöktümü?
Az önce bir konuya baktım bı sıkıntı olmadıMerhaba, Bugün saat 12.00 dan beri technopat sosyale girmekte sorun yaşıyorum. Sizde de varmı bu sorun. Yoksa gerçekten çöktümü?
Ara ara derver doluluğundan sorun çıkıyorMerhaba, Bugün saat 12.00 dan beri technopat sosyale girmekte sorun yaşıyorum. Sizde de varmı bu sorun. Yoksa gerçekten çöktümü?
ne alaka?Technopat işi belli olmuyor agam. bazen giriyor bazen girmiyor DonanımArvişi forumda öyle bir şey yok.
Forum fanatikliği yapmayınTechnopat işi belli olmuyor agam. bazen giriyor bazen girmiyor DonanımArvişi forumda öyle bir şey yok.
knk bu hafta saat 4 öğlen gibi girmiyor sonraki gün giriyorum giriyor 1 saat sonra giriyorum yine girmiyor.ne alaka?
Bu şey değil mi kendi markasını yorumlarda öven patron.Technopat işi belli olmuyor agam. bazen giriyor bazen girmiyor DonanımArvişi forumda öyle bir şey yok.
Sadece doğruyu söylemiş.Forum fanatikliği yapmayın
aga yalan söylemiyorum donanımarvişi foruma ne zaman girsem giriyor ve hızlı olarak giriyor.Forum fanatikliği yapmayın
Kanka çok boş bir karşılaştırmaTechnopat işi belli olmuyor agam. bazen giriyor bazen girmiyor DonanımArvişi forumda öyle bir şey yok.