Konu Açmış Adam Bende Yorum Yaptım İşine Gelmiyorsa Çeneni KapatO zaman boş boş konu açmayacaksın dostum insanların ne düşündüklerini önemsemiyorsan forum da kullanmayacaksın, sonra boş boş gelip te burada ağlamayacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu açmış yorumumu yaptım herkese açık bir platform ya hani işine gelmiyorsa oku geç kardeşim konuşma yani.
Bende Çünkü Çok Abartıyorlardı Allahtan Burası Varönüne gelene uyarı verip bundan zevk aldıklarını düşünüyorum.
Adama yap yorumunu o zaman bana değil.Konu Açmış Adam Bende Yorum Yaptım İşine Gelmiyorsa Çeneni Kapat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende Çünkü Çok Abartıyorlardı Allahtan Burası Var
Adam Diyceğini Demiş Sana Zaten Kimsenin Konusuna KarışmaAdama yap yorumunu o zaman bana değil.
Bana demesin birader bir şey oldu öyle şey mi var herkes kafasına göre her konuyu açsın o zaman oyun parkı değil burası başka yerde konuşun boş konularıAdam Diyceğini Demiş Sana Zaten Kimsenin Konusuna Karışma
Yan hesap çoğu yerde yasaktır hocam zaten ama garip yani. Yazım kurallarına vs de dikkat ediyorsun ilginç.. istenmediğiniz yerde durmayın forum bol zatenTechnopat gittikçe kötüleşmeye başlıyor.
Tam sevmeye başlarken bi anda uyarı alıyorum. Moderasyonuda ayrı bi rezillik.
Yan hesap açmak istiyorum üyeliğimi reddedip üstüne hesabıma uyarı atıyor.
Kuralları birbirinden saçma. Kısaca Technopat rezil bir forum sitesi...
Tm Knk Modlar Karar Verir Ona Sen DeğilBana demesin birader bir şey oldu öyle şey mi var herkes kafasına göre her konuyu açsın o zaman oyun parkı değil burası başka yerde konuşun boş konuları
Tövbe tövbe bir şey dedirttirecek şimdi. Şu modları kendinizden üstün bir şey gibi görmekten vazgeçin artık çocuklar.Tm Knk Modlar Karar Verir Ona Sen Değil