Ben.O sarışının mekanından gelenler Kimler?
Bencede . Bir sefer daha bu konudan tartışma çıkmıştı.İnsanlardaki bu "hangi forumdan geldin, o forum şöyle, bu forum böyle" kafasını bir türlü anlayamıyorum farklı forumlardan yararlanmak ve bilgi almak dururken bu forumları birbirileri ile "kapıştırmak" için kullanıyorlar. İnsanlara lakap takmanız yada düşünceleri yüzünden hakaret etmeniz ise çok büyük bir saygısızlık. Sürekli farklı forumları karşılaştırma yada "kötüleme" işini niye bu kadar seviyorsunuz analamadım. Düşünceleri farklı diye sizin hakaret etmeniz hiç doğru değil. Kim nereden gelmiş, niye gelmiş diyene kadar her kişiden, forumdan bilgi edinmeye kendinizi geliştirmeye bakın. Tartış, tartış bunun bir sonu yok.
Bir insana sarışın demek ne zaman hakaret oldu? Ayrıca, moderasyon ekibi şu ana kadar konuyu kilitlemediyse bu yapılanda sorun yok demektir. Sizi sıkan ne?İnsanlardaki bu "hangi forumdan geldin, o forum şöyle, bu forum böyle" kafasını bir türlü anlayamıyorum farklı forumlardan yararlanmak ve bilgi almak dururken bu forumları birbirileri ile "kapıştırmak" için kullanıyorlar. İnsanlara lakap takmanız yada düşünceleri yüzünden hakaret etmeniz ise çok büyük bir saygısızlık. Sürekli farklı forumları karşılaştırma yada "kötüleme" işini niye bu kadar seviyorsunuz analamadım. Düşünceleri farklı diye sizin hakaret etmeniz hiç doğru değil. Kim nereden gelmiş, niye gelmiş diyene kadar her kişiden, forumdan bilgi edinmeye kendinizi geliştirmeye bakın. Tartış, tartış bunun bir sonu yok.
+1Bir insana sarışın demek ne zaman hakaret oldu? Ayrıca, moderasyon ekibi şu ana kadar konuyu kilitlemediyse bu yapılanda sorun yok demektir. Sizi sıkan ne?
O konuları açan arkadaş ben değilim. "Artık bu hesaptayım" konusu bana ait değil.@Dio Brando o gün konu açıp "pembe saçlı ben değilim hesabımı çaldı" diyen misin yoksa aynı konudaki pembe saçlı sen misin anlayamadım?![]()
Kural konusunu sadece ben dert atmiyorum sanırım yani ikisini de kullanıyorum daha bir fark göremedim.Bende Technopat sosyalden geldim. Oraya göre burada uyulması gereken az kural var gibi geldi bana.
O forum en gereksizler arasında 1 numaradır.sadece SDN biraz değişik
DH'de ondan geri değildir ama 2. olması daha makul.O forum en gereksizler arasında 1 numaradır.
Benim 10K falan yani yakın mesajım vardı sonra biri beni öyle bir çileden çıkardı ki sansürlü hakret ettim de denebilir süresiz banlandım sonra hakkımda böyle saçma bir konu açılmış.O forum en gereksizler arasında 1 numaradır.
DH forum bile sayılmaz artık en garipler orada var hepsi troll iğrenç bir teması var.DH'de ondan geri değildir ama 2. olması daha makul.