Neler Yeni

Technopat sosyal'den gelen üyeler kimler?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TeoHan

80+
Allah'a şükür ordan gelmiyem :D

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnsanlardaki bu "hangi forumdan geldin, o forum şöyle, bu forum böyle" kafasını bir türlü anlayamıyorum farklı forumlardan yararlanmak ve bilgi almak dururken bu forumları birbirileri ile "kapıştırmak" için kullanıyorlar. İnsanlara lakap takmanız yada düşünceleri yüzünden hakaret etmeniz ise çok büyük bir saygısızlık. Sürekli farklı forumları karşılaştırma yada "kötüleme" işini niye bu kadar seviyorsunuz analamadım. Düşünceleri farklı diye sizin hakaret etmeniz hiç doğru değil. Kim nereden gelmiş, niye gelmiş diyene kadar her kişiden, forumdan bilgi edinmeye kendinizi geliştirmeye bakın. Tartış, tartış bunun bir sonu yok.

TeoHan

80+
İnsanlardaki bu "hangi forumdan geldin, o forum şöyle, bu forum böyle" kafasını bir türlü anlayamıyorum farklı forumlardan yararlanmak ve bilgi almak dururken bu forumları birbirileri ile "kapıştırmak" için kullanıyorlar. İnsanlara lakap takmanız yada düşünceleri yüzünden hakaret etmeniz ise çok büyük bir saygısızlık. Sürekli farklı forumları karşılaştırma yada "kötüleme" işini niye bu kadar seviyorsunuz analamadım. Düşünceleri farklı diye sizin hakaret etmeniz hiç doğru değil. Kim nereden gelmiş, niye gelmiş diyene kadar her kişiden, forumdan bilgi edinmeye kendinizi geliştirmeye bakın. Tartış, tartış bunun bir sonu yok.
Bencede . Bir sefer daha bu konudan tartışma çıkmıştı. :D

okito

80+
Bir insana sarışın demek ne zaman hakaret oldu? Ayrıca, moderasyon ekibi şu ana kadar konuyu kilitlemediyse bu yapılanda sorun yok demektir. Sizi sıkan ne?

TeoHan

80+
Bir insana sarışın demek ne zaman hakaret oldu? Ayrıca, moderasyon ekibi şu ana kadar konuyu kilitlemediyse bu yapılanda sorun yok demektir. Sizi sıkan ne?
+1

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
@Dio Brando o gün konu açıp "pembe saçlı ben değilim hesabımı çaldı" diyen misin yoksa aynı konudaki pembe saçlı sen misin anlayamadım? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
@Dio Brando o gün konu açıp "pembe saçlı ben değilim hesabımı çaldı" diyen misin yoksa aynı konudaki pembe saçlı sen misin anlayamadım? :D
O konuları açan arkadaş ben değilim. "Artık bu hesaptayım" konusu bana ait değil.

Bu arkadaş mesajlarında itiraf etti hesapları kendisinin açtığını.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Bende Technopat sosyalden geldim. Oraya göre burada uyulması gereken az kural var gibi geldi bana.
Kural konusunu sadece ben dert atmiyorum sanırım yani ikisini de kullanıyorum daha bir fark göremedim. :D sadece SDN biraz değişik. :D

EDİT:
bu konuda neden sadece ben yanlış bilgi uyarısı yedim o da bir soru. :D

Furkan1461

80+ Silver

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
O forum en gereksizler arasında 1 numaradır.
Benim 10K falan yani yakın mesajım vardı sonra biri beni öyle bir çileden çıkardı ki sansürlü hakret ettim de denebilir süresiz banlandım sonra hakkımda böyle saçma bir konu açılmış. :D
safg.PNG

İFTİRA!!!
Bu arada konuyu atacaktım ama öyle bir boş yapılmıştı ki konuyu açan kişi atmaktan vazgeçtim. :D SDN'deki nicki bilen arama bölümüne yazıp tarihi sıralayıp bakabilir. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

DH'de ondan geri değildir ama 2. olması daha makul.
DH forum bile sayılmaz artık en garipler orada var hepsi troll iğrenç bir teması var. :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,799
Üyeler
168,688
Son üye
FehmiDogru.js
Top Bottom