Neler Yeni

Technopat sosyal'den gelen üyeler kimler?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

okito

80+
Çin hükümetinin içinden değilim ama Çin'de yaşayan birçok tanıdığım var. Oradan birçok bilgiyi alıyorum, sonra buradakiler ile tartıp biçiyorum ve mantıklı bir sonuç ortaya çıkarıyorum. Bunu yapmak hiç zor değil emin olabilirsiniz, peki ya sen nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun?
Ben, bu zulmün neden yapıldığı ile ilgili kesin görüş bildirmedim. Zulüm yapıldığından hemfikiriz.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Ben, bu zulmün neden yapıldığı ile ilgili kesin görüş bildirmedim. Zulüm yapıldığından hemfikiriz.
Bana göre zulüm değil, sadece önlem. Size göre 'Zulüm' neden yapıldı peki?

FreakyXd

80+ Silver
bende dahil. technopat forumdaydım aktif değildim zaten.

okito

80+
Bana göre zulüm değil, sadece önlem. Size göre 'Zulüm' neden yapıldı peki?
Dediğim gibi, ben böyle hassas konularda çok yorum yapmam. İnsanların toplama kamplarında asimile edilmesi ve eziyet görmesi güzel "önlem" aslında. Biz nasıl düşünemedik böyle bir "önlemi"? Sonuçta "önlem" öyle değil mi? keşke suriyelilere de bunu uygulasaydık.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Dediğim gibi, ben böyle hassas konularda çok yorum yapmam. İnsanların toplama kamplarında asimile edilmesi ve eziyet görmesi güzel "önlem" aslında. Biz nasıl düşünemedik böyle bir "önlemi"? Sonuçta "önlem" öyle değil mi? keşke suriyelilere de bunu uygulasaydık.
Din kardeşlerinizi niye böyle bir duruma sokasınız ki? Unuttun mu yoksa? Dediğim gibi konu yine dine çevriliyor, hiç girmeyelim oraya...

okito

80+
Din kardeşlerinizi niye böyle bir duruma sokasınız ki? Unuttun mu yoksa? Dediğim gibi konu yine dine çevriliyor, hiç girmeyelim oraya...
Neden oraya girmeyelim? Girelim. Ülkemizde çoğunlukta bulundukları için suriyelileri örnek verdim bu arada.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

FreakyXd

80+ Silver
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom