Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,821
Yarısından fazlası dedim zaten.Ben pek değilim knk. :S
Kullandığın ifadeden Technopat'tan gelmediğin anlaşılıyor.
Yarısından fazlası dedim zaten.Ben pek değilim knk. :S
Kocaeli'de kendisi. Çin'e gitmek istiyor ama.@Motionless_IN_White senin Technopat'ta imzanda konumun Çin olarak gözüküyordu sen Çin'de mi yaşıyorsun ?
Ben, bu zulmün neden yapıldığı ile ilgili kesin görüş bildirmedim. Zulüm yapıldığından hemfikiriz.Çin hükümetinin içinden değilim ama Çin'de yaşayan birçok tanıdığım var. Oradan birçok bilgiyi alıyorum, sonra buradakiler ile tartıp biçiyorum ve mantıklı bir sonuç ortaya çıkarıyorum. Bunu yapmak hiç zor değil emin olabilirsiniz, peki ya sen nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun?
Bana göre zulüm değil, sadece önlem. Size göre 'Zulüm' neden yapıldı peki?Ben, bu zulmün neden yapıldığı ile ilgili kesin görüş bildirmedim. Zulüm yapıldığından hemfikiriz.
Dediğim gibi, ben böyle hassas konularda çok yorum yapmam. İnsanların toplama kamplarında asimile edilmesi ve eziyet görmesi güzel "önlem" aslında. Biz nasıl düşünemedik böyle bir "önlemi"? Sonuçta "önlem" öyle değil mi? keşke suriyelilere de bunu uygulasaydık.Bana göre zulüm değil, sadece önlem. Size göre 'Zulüm' neden yapıldı peki?
Din kardeşlerinizi niye böyle bir duruma sokasınız ki? Unuttun mu yoksa? Dediğim gibi konu yine dine çevriliyor, hiç girmeyelim oraya...Dediğim gibi, ben böyle hassas konularda çok yorum yapmam. İnsanların toplama kamplarında asimile edilmesi ve eziyet görmesi güzel "önlem" aslında. Biz nasıl düşünemedik böyle bir "önlemi"? Sonuçta "önlem" öyle değil mi? keşke suriyelilere de bunu uygulasaydık.
Neden oraya girmeyelim? Girelim. Ülkemizde çoğunlukta bulundukları için suriyelileri örnek verdim bu arada.Din kardeşlerinizi niye böyle bir duruma sokasınız ki? Unuttun mu yoksa? Dediğim gibi konu yine dine çevriliyor, hiç girmeyelim oraya...
aynen oraya girmeyelim. yoksa tartışma çıkıyor.Din kardeşlerinizi niye böyle bir duruma sokasınız ki? Unuttun mu yoksa? Dediğim gibi konu yine dine çevriliyor, hiç girmeyelim oraya...
Aynen başka forumlarla ilgilenmiyorum.Yarısından fazlası dedim zaten.
Kullandığın ifadeden Technopat'tan gelmediğin anlaşılıyor.