DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 18,358
%90ı Technopat diyebiliriz.Öyle olduğuna emin olabilirsin.
%90ı Technopat diyebiliriz.Öyle olduğuna emin olabilirsin.
@Tinharmi senin sorunun ne? Beğenmediğin mesajıma düzgünce cevap verebilir veya kızgın emoji koyabilirsin. Bu yaptığın seni, antipatiklikten öteye götürmez.
Uygur Türkleri yüzyıllardır Çin'in toprağında yaşıyor, yabancı ülkelerin baskısının sebebi bu değil. Çin'in durdurulamaz bir güç olduğunu bildikleri için başka konuları öne atıp gizlice çökmesini istiyorlar. Toplama kampları olabilir, dediğim gibi benim toprağımda yaşayıp bana kafa tutacak birisi olursa onu öldürürüm. Ne bekliyorsun? Toprağını kendisine ait gibi gösterip seni reddetmesini mi? Oldu canım... Ayrıca o tepkiyi göstermesi de çok normal, inan bana hiçbir yönetici sandığın gibi masum değil. Hepsinin bu işin içinde parmağı olduğu kesin, sebebi ise orada linçlenmemiş olması. Böyle bir şeyi yüzüne karşı gösteriyorlar ama sana dokunmuyorlar, tuhaf.Evet zaten, uygur türkleri çinlilerin toprağına girdi. Bir de, yabancı basın ve avrupa, abd gibi ülkeler çine bu konuda baskı yapıyor. Geçen gün, BBC'ye çağırılan çin büyükelçisine, dronlar ile çekilmiş toplama kampı görüntüleri gösterildi ve adam, bunları nereden bulabildiniz demekle yetindi. (ingiltere'de) O bölümü bizzat kendim izledim.
Üstat ama TUF GAMING B550(M)-PLUS yerine PRIME X570-P öneriyorBuyur dostum, PC bölümünün üstatları arasındayım.
O küçük yazıyı nasıl yazdın ?Üstat ama TUF GAMING B550(M)-PLUS yerine PRIME X570-P öneriyor.
(tamamen şaka amaçlıdır)
Yazı boyutu var ya, oradan yapıyorum.O küçük yazıyı nadıl yazdın ?
Konunun gelebileceği son nokta.Gülme koyunca reaksiyon puanın artıyor. Kıymetimi bil.
Şimdi olayı bilmeden gülenler olacaktırÜstat ama TUF GAMING B550(M)-PLUS yerine PRIME X570-P öneriyor.
(tamamen şaka amaçlıdır)
Valla hocam önerebilirsiniz mouse'tan dolayı ama o haricinde zaten iki anakartın da VRM'leri aynı, 8 faz SiC639 var. Orada bilgisiyle tanınan birisi olduğunuz için ben o dediğinizi gördüğümde çok şaşırdım, olay bundan ibaretŞimdi olayı bilmeden gülenler olacaktırKeşke biraz daha büyük yazsaydınız da sonra başıma ötenler ortaya çıkmasaydı diyebilirim
Buraya göre X570-P OC konusunda daha mantıklı duruyor, üstüne 400 TL'lik mouse düşünülünce çok iyi bir fiyata geliyorAsus Prime X570-P - Asus TUF Gaming B550M-Plus Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus Prime X570-P - Asus TUF Gaming B550M-Plus özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
![]()
Bence bu kadar hassas bir konuda kimse kesin görüş bildirmemeli. Siz, Çin hükümetinin içinden misiniz de bu kadar kesin konuşuyorsunuz?Uygur Türkleri yüzyıllardır Çin'in toprağında yaşıyor, yabancı ülkelerin baskısının sebebi bu değil. Çin'in durdurulamaz bir güç olduğunu bildikleri için başka konuları öne atıp gizlice çökmesini istiyorlar. Toplama kampları olabilir, dediğim gibi benim toprağımda yaşayıp bana kafa tutacak birisi olursa onu öldürürüm. Ne bekliyorsun? Toprağını kendisine ait gibi gösterip seni reddetmesini mi? Oldu canım... Ayrıca o tepkiyi göstermesi de çok normal, inan bana hiçbir yönetici sandığın gibi masum değil. Hepsinin bu işin içinde parmağı olduğu kesin, sebebi ise orada linçlenmemiş olması. Böyle bir şeyi yüzüne karşı gösteriyorlar ama sana dokunmuyorlar, tuhaf.
Çin hükümetinin içinden değilim ama Çin'de yaşayan birçok tanıdığım var. Oradan birçok bilgiyi alıyorum, sonra buradakiler ile tartıp biçiyorum ve mantıklı bir sonuç ortaya çıkarıyorum. Bunu yapmak hiç zor değil emin olabilirsiniz, peki ya sen nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun?Bence bu kadar hassas bir konuda kimse kesin görüş bildirmemeli. Siz, Çin hükümetinin içinden misiniz de bu kadar kesin konuşuyorsunuz?
Ben pek değilim knk. :SÖyle olduğuna emin olabilirsin.