Neler Yeni

Technopat sosyal'den gelen üyeler kimler?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

okito

80+
Bak dediğim gibi bu konulara hiç girmeyelim, Türkiye haberleri izlemeyi bırak bence. Biraz yabancı araştırmalar yap bu konuda, inan bana Çin'in ne kadar haklı olduğunu görebilirsin bu sayede. Sana tek laf diyeceğim az çok anlarsın umarım. Senin evine birisi gelse ve kendi evi gibi takılsa sen ne yaparsın? Sinirlenirsin değil mi? Heh işte olay ondan ibaret, kafa tutarsan ezilirsin derler. Sen araştır en iyisi, ben de ilk seferde şaşırmıştım ama 2-3 kez okuyunca neler olduğunu anlayabiliyorsun.
Evet zaten, uygur türkleri çinlilerin toprağına girdi. Bir de, yabancı basın ve avrupa, abd gibi ülkeler çine bu konuda baskı yapıyor. Geçen gün, BBC'ye çağırılan çin büyükelçisine, dronlar ile çekilmiş toplama kampı görüntüleri gösterildi ve adam, bunları nereden bulabildiniz demekle yetindi. (ingiltere'de) O bölümü bizzat kendim izledim.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Recep Baltaş'ın neden hala Sapphire'e sorunlu dediğini anlayabilmiş değilim.
Genel anlamda özellikle giriş seviyesi modelleri ilerleyen süreçlerde donanımsal sorunlar yaşatabiliyor, CW gibi... Buna ek olarak Wattman hatasında en başı çeken firma, kötü bir firma değil ama kafasına göre hareket ettiği için kullanıcıları çok üzüyor. Özellikle RX 590'da bu durum çekilmez hale gelmişti. 5000 serisini bilmiyorum tabii, ancak ondan da az şikayet gelmiyor değil.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Genel anlamda özellikle giriş seviyesi modelleri ilerleyen süreçlerde donanımsal sorunlar yaşatabiliyor, CW gibi... Buna ek olarak Wattman hatasında en başı çeken firma, kötü bir firma değil ama kafasına göre hareket ettiği için kullanıcıları çok üzüyor. Özellikle RX 590'da bu durum çekilmez hale gelmişti. 5000 serisini bilmiyorum tabii, ancak ondan da az şikayet gelmiyor değil.
Aslında Sapphire en çok tercih edilen amd firması olduğu için daha çok wattman verir. Çünkü Sapphire kullanıcıları %70 amd tarafında.

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Aslında Sapphire en çok tercih edilen AMD firması olduğu için daha çok wattman verir. Çünkü Sapphire kullanıcıları %70 AMD tarafında.
O kadar değil ya, fazla abarttınız gibi. Çünkü onlarca firma var, ancak Sapphire en satış yapan firmalarda orasını rahatlıkla söyleyebilirim.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
O kadar değil ya, fazla abarttınız gibi. Çünkü onlarca firma var, ancak Sapphire en satış yapan firmalarda orasını rahatlıkla söyleyebilirim.
Evet ama genel olarak amd tarafında en çok satan Sapphire. Gelelim wattmana bu wattman genelde en çok pulse rx500 serilerine oluyordu nitroda olmuyordu. Pulse rx5000 serisinde de olmuyor. Hatta çoğu kişi var 5600xt pulse kullanan wattman sadece bir tane sürümde yemişti.

okito

80+
Evet zaten, uygur türkleri çinlilerin toprağına girdi. Bir de, yabancı basın ve avrupa, abd gibi ülkeler çine bu konuda baskı yapıyor. Geçen gün, BBC'ye çağırılan çin büyükelçisine, dronlar ile çekilmiş toplama kampı görüntüleri gösterildi ve adam, bunları nereden bulabildiniz demekle yetindi. (ingiltere'de) O bölümü bizzat kendim izledim.
@Motionless_IN_White hala cevap alamadım.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Arkadaşlar benim düşüncelerim de bu forumdaki birçok kişiye ters düşen türden.
Ama eğer birbirimizin fikirlerine saygı göstermezsek kısır tartışmalara gireriz ve herkesle aramız bozulur.
Nasıl düşündüğü beni ilgilendirmiyor. İzlediğim videolarında kendisini bana sevdirebilen,
Bilgisayar konusunda bana çok yardımları dokunmuş birisidir Recep Baltaş.
Düşünceleri yüzünden bir kişiyi tamamen bitirmek ahmaklık olacaktır.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Evet ama genel olarak amd tarafında en çok satan Sapphire. Gelelim wattmana bu wattman genelde en çok pulse rx500 serilerine oluyordu nitroda olmuyordu. Pulse rx5000 serisinde de olmuyor. Hatta çoğu kişi var 5600xt pulse kullanan wattman sadece bir tane sürümde yemişti.
Pulse rx500 serisinde wattmanin sebebi ise fazla oc'dur pulse rx500 serisi o oc'u kaldıramaz ve wattman verir.

okito

80+
@Tinharmi senin sorunun ne? Beğenmediğin mesajıma düzgünce cevap verebilir veya kızgın emoji koyabilirsin. Bu yaptığın seni, antipatiklikten öteye götürmez.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,918
Üyeler
168,703
Son üye
slymn1
Top Bottom