Neler Yeni

Technopat sosyal'den gelen üyeler kimler?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

okito

80+
Eleştirini düzgün bir şekilde yapmalısın, kanıtların yok ise eleştirilmen çok normal olur. Konumuz din değil, zaten bu konuları hiç sevmediğimi az çok biliyorsun. İşin içine girersem üzülen taraf olursun.
'Moderatör temizliği' ne demek biliyor musun peki? Kısaca moderatörlere robot muamelesi yapmışsın, ben öyle demedim desen dahi herkes böyle anlayacak. Kendini betimlemeyi öğrenmelisin.
Robot????? Böyle duyar kasan birini de ilk kez gördüm. Sizin duyar kasmanızı hiç beklemezdim.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
O sarışının mekanından gelenler Kimler?
Burayı da orayı da kullanıyorum aktif olarak. Herkesin farklı bakış açısı var herkesi bir konu hakkında tanıyıp bilgi ediniyorum ve kendimi geliştiriyorum :)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Onlar da gerçek bilgisayar kullanıcıları ile birlikte. Sizinle muhatap değiller. Sosyal'de üyelik açarak sorununu bildirmekte özgürsün.
buna karar verecek kişi benim hem orda da aktif bir kullanıcıyım seni ilgilendiren bir durum yok

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
ERd1eWZWAAEwKMD.jpg
Burada yazdıklarına katılmıyorum ancak düşüncelerine saygı duyuyorum -bir imam hatip öğrencisi olarak.
Böyle düşünmesi de Technopat Forum'un yada Recep Baltaş'ın kötü olduğu anlamına gelmez.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Robot??? Böyle duyar kasan birini de ilk kez gördüm. Sizin duyar kasmanızı hiç beklemezdim.
Bak ben duyar kasan birisi değilim zaten hiç sevdiğim bir şey değil. Ancak sen açık açık bunu kifaye etmek istemişsin. Yazdığını okursan ve ilk defa konuya girip mesaj okuyor gibi davranırsan ne dediğimi anlarsın.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Minidump okuyabilenler çoğunlukla mod ve kemik kitle.
bu forumda mod ve kemik kitle değil minidump okumak sistem tavsiyesinde bile zayıflar yani sözün özü bu forumda daha uzun yolumuz var zamanla gelişeceğimizi umuyorum

okito

80+
Size bir püf nokta. Eğer bir üye, kendi görüşüne ters bir mesaj attığınızda size kahkaha emojisi atıyorsa bilin ki bu Technopat üyesidir.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Burada yazdıklarına katılmıyorum ancak düşüncelerine saygı duyuyorum -bir imam hatip öğrencisi olarak.
Böyle düşünmesi de Technopat Forum'un yada Recep Baltaş'ın kötü olduğu anlamına gelmez.
Mesela ben Recep abiye katılıyorum, çünkü az çok gidişat ve içinde bulunduğumuz durum bu. Aynı şekilde buna karşı çıkanlara da silah dayamıyorum, herkes düşüncesinde özgür bu beni bağlamaz. Ben istediğim şeyi söylerim ve aynı görüşte olanda olur olmayan da. Mesela bu foruma üye olmamanın sebebi sistem toplamak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak, ayrıca benim forum tutkum yok. Her forumda da üyeyim, sadece saran yerlerde daha çok aktifim.

okito

80+
83451670_784184402100766_916564635354660864_o.jpg

Dediğim gibi. Bu adamı sevmememin nedeni bu. Kimseye saygısı olmayan zalim bir insan.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,951
Üyeler
168,710
Son üye
Saymens
Top Bottom