Neler Yeni

Technopat sosyal'den gelen üyeler kimler?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Ayrıca, yanlış ceza yedim dedim diye değil o ban.

Bunu abarttığın ve her konunda yönetimle dalga geçtiğin için. Bu gidişle burdan da banlanırsın. Burada troll serbest diye bir şey yok.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
o kadar gelen adam varmış keşke aranızda şöyle mavi ekran çözebilen gerçek bilgisayar üstatları da gelseymiş...
Buyur dostum, PC bölümünün üstatları arasındayım.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
o kadar gelen adam varmış keşke aranızda şöyle mavi ekran çözebilen gerçek bilgisayar üstatları da gelseymiş...

Onlar da gerçek bilgisayar kullanıcıları ile birlikte. Sizinle muhatap değiller. Sosyal'de üyelik açarak sorununu bildirmekte özgürsün.

okito

80+
Bunu abarttığın ve her konunda yönetimle dalga geçtiğin için. Bu gidişle burdan da banlanırsın. Burada troll serbest diye bir şey yok.
Hayır. Gayet normal bir mesajdan ban yedim. Trol olsaydım yüzlerce ciddi ve insanlara yardımcı olacak nitelikte cevabım olmazdı.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ayrıca o recep baltaşa zaten sinirliydim önceden de. İslam dini hakkında ağıza alınmayacak şeyler söylüyor.
Eğer böyle bir durum varsa kanıt paylaş, o zaman tepkimizi hep birlikte gösteririz.

galiba forumun üyelerinin çoğu oradan şahsen ben de buraya oradan geldim

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim kullandığım ilk ve tek forum burası.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Benden saygı bekliyorsan insana insan gibi davranacaksın. Kendini her eleştireni şutlarsan saygı bekleme. Ben hiç kimsenin dinine saygısızlık yapmadım.
Eleştirini düzgün bir şekilde yapmalısın, kanıtların yok ise eleştirilmen çok normal olur. Konumuz din değil, zaten bu konuları hiç sevmediğimi az çok biliyorsun. İşin içine girersem üzülen taraf olursun.
'Moderatör temizliği' ne demek biliyor musun peki? Kısaca moderatörlere robot muamelesi yapmışsın, ben öyle demedim desen dahi herkes böyle anlayacak. Kendini betimlemeyi öğrenmelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Zeynep İrem
@okito
1. konumuz din değil ve isteyen istediğini söyleyebilir, başkasının inanışına saygı duymadan saygı bekliyorsunuz sürekli.
2. din işleri beni alakadar etmez, aynı şekilde Recep abinin söylediği sözlerde öyle zira onun söylediği kitle belli ve bana hiçbir zararı yok.
3. sen sinirlisin diye Recep abiye hiçbir şey olmuyor.
4. Türkçe yazım hataları yapmamanı öneririm, özel isimler her zaman büyük harfle başlar.
5. bir forumu eleştirecek isen ilk önce üslubuna dikkat etmelisin, saygılı bir şekilde eleştirmez isen her forumdan şutu yersin.
Hocam sizde mi geldiniz buraya bilmiyordum, hiç o işlere girmiyorum ama son zamanlarda moderatörler bozuttu.
Benden saygı bekliyorsan insana insan gibi davranacaksın. Kendini her eleştireni şutlarsan saygı bekleme. Ben hiç kimsenin dinine saygısızlık yapmadım.
Siz de gelmişsiniz herkes geliyor yavaş yavaş.

okito

80+
Eğer böyle bir durum varsa kanıt paylaş, o zaman tepkimizi hep birlikte gösteririz.
ERd1eWZWAAEwKMD.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom