Neler Yeni

Technopat sosyal'den gelen üyeler kimler?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
83451670_784184402100766_916564635354660864_o.jpg

Dediğim gibi. Bu adamı sevmememin nedeni bu. Kimseye saygısı olmayan zalim bir insan.
Peki zalim olduğunu kanıtlayabilir misin? Sırf senin tarafını desteklemiyor diye zalim olamaz, kendine göre haklı bulduğu yönler var ve bunu çok iyi açıklamıştı. Dediğim gibi sevmemenin Recep abiye hiçbir etkisi yok, herkes sevecek diye bir şeyde yok.

okito

80+
Mikail Fidan melek gibi ama Recep Baltaş çok zalim. Haklısın.
Haydaaa. Konuyu nereye çektin. Ben Mikail lafını ağzımdan geçirmeden benim yerime konuşuyorsun. Ben ona melek mi dedim?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ben de Technopat'tan geldim. Ama orada buradaki kadar aktif değildim.

okito

80+
Peki zalim olduğunu kanıtlayabilir misin? Sırf senin tarafını desteklemiyor diye zalim olamaz, kendine göre haklı bulduğu yönler var ve bunu çok iyi açıklamıştı. Dediğim gibi sevmemenin Recep abiye hiçbir etkisi yok, herkes sevecek diye bir şeyde yok.
İnsanlara toplama kamplarında eziyet edilmesini destekleyen ve onların ölümüne sevinen bir insan zalimdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Zeynep İrem
Ben Recep Baltaş’ı din konusunda değil bilgi konusunda seviyorum, fakat din konusunda çok desteklemiyorum biraz eleştirmekten çok azarlamak gibi olmuş ve Elhamdülillah müslümanım, sadece o konuda çok sevmiyorum ama bilgi konusunda güzel. Neden ban attıklarını anlamadım size biraz daha açıklayabilir misiniz?

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
İnsanlara toplama kamplarında eziyet edilmesini destekleyen ve onların ölümüne sevinen bir insan zalimdir.

Evini tahtakuruları basıp kapılarını falan yese ilaçlatmazsın değil mi? Zalim olursun yoksa.

okito

80+
Ben Recep Baltaş’ı din konusunda değil bilgi konusunda seviyorum, fakat din konusunda çok desteklemiyorum biraz eleştirmekten çok azarlamak gibi olmuş ve Elhamdülillah müslümanım, sadece o konuda çok sevmiyorum ama bilgi konusunda güzel. Neden ban attıklarını anlamadım size biraz daha açıklayabilir misiniz?
Bakın şöyle, isterseniz özelden konuşalım. Burada saçma sapan yorum yapan insanlar çıkar çünkü.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Bak dediğim gibi bu konulara hiç girmeyelim, Türkiye haberleri izlemeyi bırak bence. Biraz yabancı araştırmalar yap bu konuda, inan bana Çin'in ne kadar haklı olduğunu görebilirsin bu sayede. Sana tek laf diyeceğim az çok anlarsın umarım. Senin evine birisi gelse ve kendi evi gibi takılsa sen ne yaparsın? Sinirlenirsin değil mi? Heh işte olay ondan ibaret, kafa tutarsan ezilirsin derler. Sen araştır en iyisi, ben de ilk seferde şaşırmıştım ama 2-3 kez okuyunca neler olduğunu anlayabiliyorsun.

Pokemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gorkem
Bende buraya geldim yazım kuralı hatası yüzünde cok ceza alıyodum. Başlık konusunda.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,951
Üyeler
168,711
Son üye
Leonss
Top Bottom