Technopat sosyal'den gelen üyeler kimler?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
83451670_784184402100766_916564635354660864_o.jpg

Dediğim gibi. Bu adamı sevmememin nedeni bu. Kimseye saygısı olmayan zalim bir insan.
Peki zalim olduğunu kanıtlayabilir misin? Sırf senin tarafını desteklemiyor diye zalim olamaz, kendine göre haklı bulduğu yönler var ve bunu çok iyi açıklamıştı. Dediğim gibi sevmemenin Recep abiye hiçbir etkisi yok, herkes sevecek diye bir şeyde yok.

Mikail Fidan melek gibi ama Recep Baltaş çok zalim. Haklısın.
Haydaaa. Konuyu nereye çektin. Ben Mikail lafını ağzımdan geçirmeden benim yerime konuşuyorsun. Ben ona melek mi dedim?

Ben de Technopat'tan geldim. Ama orada buradaki kadar aktif değildim.

Peki zalim olduğunu kanıtlayabilir misin? Sırf senin tarafını desteklemiyor diye zalim olamaz, kendine göre haklı bulduğu yönler var ve bunu çok iyi açıklamıştı. Dediğim gibi sevmemenin Recep abiye hiçbir etkisi yok, herkes sevecek diye bir şeyde yok.
İnsanlara toplama kamplarında eziyet edilmesini destekleyen ve onların ölümüne sevinen bir insan zalimdir.

Ben Recep Baltaş’ı din konusunda değil bilgi konusunda seviyorum, fakat din konusunda çok desteklemiyorum biraz eleştirmekten çok azarlamak gibi olmuş ve Elhamdülillah müslümanım, sadece o konuda çok sevmiyorum ama bilgi konusunda güzel. Neden ban attıklarını anlamadım size biraz daha açıklayabilir misiniz?

Ben Recep Baltaş’ı din konusunda değil bilgi konusunda seviyorum, fakat din konusunda çok desteklemiyorum biraz eleştirmekten çok azarlamak gibi olmuş ve Elhamdülillah müslümanım, sadece o konuda çok sevmiyorum ama bilgi konusunda güzel. Neden ban attıklarını anlamadım size biraz daha açıklayabilir misiniz?
Bakın şöyle, isterseniz özelden konuşalım. Burada saçma sapan yorum yapan insanlar çıkar çünkü.

İnsanlara toplama kamplarında eziyet edilmesini destekleyen ve onların ölümüne sevinen bir insan zalimdir.
Bak dediğim gibi bu konulara hiç girmeyelim, Türkiye haberleri izlemeyi bırak bence. Biraz yabancı araştırmalar yap bu konuda, inan bana Çin'in ne kadar haklı olduğunu görebilirsin bu sayede. Sana tek laf diyeceğim az çok anlarsın umarım. Senin evine birisi gelse ve kendi evi gibi takılsa sen ne yaparsın? Sinirlenirsin değil mi? Heh işte olay ondan ibaret, kafa tutarsan ezilirsin derler. Sen araştır en iyisi, ben de ilk seferde şaşırmıştım ama 2-3 kez okuyunca neler olduğunu anlayabiliyorsun.

Recep Baltaş'ın neden hala Sapphire'e sorunlu dediğini anlayabilmiş değilim.

Bende buraya geldim yazım kuralı hatası yüzünde cok ceza alıyodum. Başlık konusunda.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,263
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri