Neler Yeni

Technopat sosyal'den gelen üyeler kimler?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Trollemeden ban yedin diye direkt başka bir forumda anca lakap takıp aşağılamayı düşünürsün :) Laflarına dikkat et dostum, bana da başka bir konuda laf atmışsın daha bilip bilmeden... Acıyorum sadece, ayrıca Technopat'tanız diye buraya gelemeyeceğiz mi oluyor? Hayırdır ban yeyince canın mı yandı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Sen pembe saçlısın dimi? Bana da, forumu eleştirdim diye trollük adı altında haksız ban attılar 6 yıl.
Ben de hesabımı savunurken troll olduğum gerekçesi ile ban yedim. Hesapları açan arkadaş suçunu itiraf etti ama açmadılar...

okito

80+
Trollemeden ban yedin diye direkt başka bir forumda anca lakap takıp aşağılamayı düşünürsün :) Laflarına dikkat et dostum, bana da başka bir konuda laf atmışsın daha bilip bilmeden... Acıyorum sadece, ayrıca Technopat'tanız diye buraya gelemeyeceğiz mi oluyor? Hayırdır ban yeyince canın mı yandı?
Haksız ban yemek canımı yaktı. Kim buraya gelme dedi ki sana?

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Haksız ban yemek canımı yaktı.
Haksız mı? Neyin haksızıymış? O kadar konular açıp trolleyen sen değil miydin? Üstüne yetinmedin ve ben moderatör olmadığım halde laf attın?
Saygılı olmanı istiyorum, neden bilip bilmeden kötü sözler söylüyorsun?

okito

80+
Ayrıca o recep baltaşa zaten sinirliydim önceden de. İslam dini hakkında ağıza alınmayacak şeyler söylüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haksız mı? Neyin haksızıymış? O kadar konular açıp trolleyen sen değil miydin? Üstüne yetinmedin ve ben moderatör olmadığım halde laf attın?
Tabi ki haksız. Bir sürü modun çıkarıldığını görünce, sanırım modlara temizlik yapılıyor dedim ve trollükten 6 yıl ban yedim. Haklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam, saygılı olurum. Sorun yok.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Çok abartmıştın ama sen. Her konunda yanlış ceza yedim diyordun. Mikail'in cevap verdiğine şükret. Orası o kadar hassas yönetilen bir yer değil artık. Moderatör kadrosu da bayağı değişti. Bunların hıncını almak için eski bir moderatöre laf atman hiç hoş değil. Troll üye bozuntusu desek hoşuna gider miydi?

okito

80+
Çok abartmıştın ama sen. Her konunda yanlış ceza yedim diyordun. Mikail'in cevap verdiğine şükret. Orası o kadar hassas yönetilen bir yer değil artık. Moderatör kadrosu da bayağı değişti. Bunların hıncını almak için eski bir moderatöre laf atman hiç hoş değil. Troll üye bozuntusu desek hoşuna gider miydi?
Trol olmadığım için pek de sorun etmezdim.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
o kadar gelen adam varmış keşke aranızda şöyle mavi ekran çözebilen gerçek bilgisayar üstatları da gelseymiş...

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
@okito
1. konumuz din değil ve isteyen istediğini söyleyebilir, başkasının inanışına saygı duymadan saygı bekliyorsunuz sürekli.
2. din işleri beni alakadar etmez, aynı şekilde Recep abinin söylediği sözlerde öyle zira onun söylediği kitle belli ve bana hiçbir zararı yok.
3. sen sinirlisin diye Recep abiye hiçbir şey olmuyor.
4. Türkçe yazım hataları yapmamanı öneririm, özel isimler her zaman büyük harfle başlar.
5. bir forumu eleştirecek isen ilk önce üslubuna dikkat etmelisin, saygılı bir şekilde eleştirmez isen her forumdan şutu yersin.

okito

80+
Ayrıca, yanlış ceza yedim dedim diye değil o ban.

okito

80+
@okito
1. konumuz din değil ve isteyen istediğini söyleyebilir, başkasının inanışına saygı duymadan saygı bekliyorsunuz sürekli.
2. din işleri beni alakadar etmez, aynı şekilde Recep abinin söylediği sözlerde öyle zira onun söylediği kitle belli ve bana hiçbir zararı yok.
3. sen sinirlisin diye Recep abiye hiçbir şey olmuyor.
4. Türkçe yazım hataları yapmamanı öneririm, özel isimler her zaman büyük harfle başlar.
5. bir forumu eleştirecek isen ilk önce üslubuna dikkat etmelisin, saygılı bir şekilde eleştirmez isen her forumdan şutu yersin.
Benden saygı bekliyorsan insana insan gibi davranacaksın. Kendini her eleştireni şutlarsan saygı bekleme. Ben hiç kimsenin dinine saygısızlık yapmadım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom