Neler Yeni

Technopat vs donanım arşivi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Sizce hangi forum daha iyiydi. Technopat kuralları çok sıkı bir yer ama genede baya iyi bir yer.

Sizce orası mı daha iyi yoksa burası mı? Bana göre technopat daha fazla insan olduğundan ve bilgili bilgisiz çok kişi var ve konuda bol olduğundan bence orası daha güzel.

Ama burasıda fena değil yani. Bende 4 marta kadar oradan banlıyım buraya tayinim çıktı😂😂😂

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
technopat da bir konu açsan illaki bir kişi mesajına yazıyor daha çok kimse var diye biliyorum

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ki ben bu konuyu orada açsaydım belki moderatörler onaylamayabilirdi bile belki. Ama burda Allah'tan konular onaylanma zorunluluğu yok.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sizce hangi forum daha iyiydi. Technopat kuralları çok sıkı bir yer ama genede baya iyi bir yer.

Sizce orası mı daha iyi yoksa burası mı? Bana göre technopat daha fazla insan olduğundan ve bilgili bilgisiz çok kişi var ve konuda bol olduğundan bence orası daha güzel.

Ama burasıda fena değil yani. Bende 4 marta kadar oradan banlıyım buraya tayinim çıktı😂😂😂
O zaman buradan da tayinin çıksın. :D

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
donanım arşivi bin basar oraya.
Peki nasıl bin basar oraya kuralların gevşekliğinden dolayı mı yoksa başka şeylerden ötürü mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin.
İyide ben konuyu sizlere sormak için açtım. Ben yönetime soracağım soruları zaten konu açmadan soruyorum.

mertali45

80+
Peki nasıl bin basar oraya kuralların gevşekliğinden dolayı mı yoksa başka şeylerden ötürü mü?

İyide ben konuyu sizlere sormak için açtım. Ben yönetime soracağım soruları zaten konu açmadan soruyorum.
yaşayıp gör çok avantajı var anlatamam düşmanlar çok

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
yaşayıp gör çok avantajı var anlatamam düşmanlar çok
Açıkçası yaklaşık 6k mesajım var orada (5.9k civarı)

Ama orada tartışmalar çok fazla çıkıyor hatta bazen sen abdülhamiti savundum tarzında tartışmalar bile çıkıyor.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Burada ortam daha güzel daha eğlenceli
Açıkçası ben oradayken içinden çıkamadığı konu olduğunda topu @yener999'a atıyordum (bu arada technopattaki nicki bu kendisi moderatör) baya bi bilgi birikimi var. Teknik destek konusunda baya iyi.

:))) kişiye göre değişir sen nerede takılmak istiyorsan ben burayı tercih ettim.
O zaman söyleyeyim. Lga 775 ile alakalı konular oldumu etiketlersiniz beni.

Bu arada donanım arşivinin mobil uygulaması var mı?

Ama bence burada geliştirilmesi gerekne bir çok şey var. Mesela özelden mesaj olayı bence çok suistimal edilen bir şey. Hatta site dışı link verilmesi demek bir sorun çözüldüyse o sorunun başka birisin çözmesine yardımcı olamayacağı için baya kötü oluyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom