Gereksiz kıyaslama iki forumun da artıları ve eksileri var orada 2-3 tane konu açmışımdır samimi bulmuyorum ama burada sorunu çözemeyince oraya başvurmak zorunda kalıyorum.
Burda yardım eden cok az kişi var .
Sorunumla ilgili konu açtığımda genelde hiç mesaj gelmiyor ama kızlarla alakalı konu olunca 10 sayfa mesaj oluyor.
Technopatta daha çok yardımcı olan var. Ama kurallar sıkı.
Eğlence olarak DA yardım için TP
Donanım Arşivini daha çok kullanıyorum ama teknik destek bakımından technopat kesinlikle daha önde. Buranın aktifliği muhabbeti var ama teknik bir sorunda orada illaki çözümü bilen biri çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forumda konu dışında dolaşmak istersem donanım haber
TEKNİK de technopat
Donanım da burda oluyorum.
Gereksiz kıyaslama iki forumun da artıları ve eksileri var orada 2-3 tane konu açmışımdır samimi bulmuyorum ama burada sorunu çözemeyince oraya başvurmak zorunda kalıyorum.
Açıkçası buranın atmosferine daha alışamadım. Ama evvelden hesap açtığım için bende sizinle aynı zamanın insanı oluyorum ama asosyal gibi bir şey oluyorum.
Ama şöyle söyleyeyim orada kurallara uyduğun müddetçe emin ol moderatörlerle şakalaşabiliyorsun bile. Tabi benim olay farklı. Başka bir hesabı sırf 2 konuda benim hesabım gibi yazdıklarından ötürü hoppala bana birleştirdiler.
Ha onun evvelinde zaten Recep Bey'in yazdığı konuda dll dosyası eksikliğinden oluşan hatada dll dosyasını atması için bir link verdim hoop yanlış cevap diye ban. Hemde normal sürelere göre ya 1-2 saat veya 2 gün ceza vermesi gerekiyordu ama vermedi. Neyse itiraz ettim düşürdüler süreyi. Ama bu seferde bu şekilde bir tatsızlık çıkınca haliyle gene yükselttiler.
E benimde orada işim düştü el mecbur soru sormak zorundayım. Yeni hesap açmaya çalıştım. Ama ondan bu sefer 1 ay ceza yedim. Sonuç 4 marta kadar buradayım.
22 yaşındayım
Donanım arşivi foruma girince yaş olarak büyük
Donanımhaber’e girince küçük hissediyorum
Dh’de herkes 40 yaş üstü olmuş.
Adam 2003’de fligt sim ile ilgili konu açmış.
O mu benden bilgili ben mi.
Ne sistemler topluyormuş 2005-2013 arası.
Ara sıra giriyorum hayretler içinde ayrılıyorum.
Technopat forumda ilk forumum.
Eskiden amd ve nvidia 900 serisi kartların gta 5 fps testlerini izler forumda sorardım ne alsam diye .
Hey gidi 2015 günlerim be.