Technopat'dan engellendim

lavi16

80+
Reaksiyon skoru
3
Sebebini bilmiyorum technopata girmeye çalışırken engellendim, nasıl çözücem bunu.
Engellenecek bir konu veya yorumda yapmadım.

Ekler

• 16875.webp
    16875.webp
    85.9 KB · Hit: 118
Bende de öyle çözerler belki kendi kayıpları

Sebebini bilmiyorum technopata girmeye çalışırken engellendim, nasıl çözücem bunu.
Keşke bizim foruma da gelse şöyle bir şey komple ban atsalar. (belki de vardır o.O2)

İp ban bu. Cloudfalre siteye girişini engelliyor.
Modemi aç kapat.

orasının modları ucubelerden oluşuyor yıllar önce yazım yanlışı yaptım diye 15gün ban attılar ama üstün zekalılar perma ban atmış yanlışlıkla 2 3 yıl önce girmeyi denemiştim hala banlıydım :D

orasının modları ucubelerden oluşuyor yıllar önce yazım yanlışı yaptım diye 15gün ban attılar ama üstün zekalılar perma ban atmış yanlışlıkla 2 3 yıl önce girmeyi denemiştim hala banlıydım :D
Bomboş bir forum, techolay forumu üyeliğimide kapattım. Technopat'ı tutuyorumda öylesine duruyor. Bu forumdada çok boş eleman varda en azından iyi olanlarla duruluyor. Technopat hiçbir uzmanlığı olmadan hocayım diye gezen tiplerle dolu. En ufak yazım yanlıșına 1 gün mute falan atıyor, komik bir platform.

Ben iki forumu da ihtiyacım oldukça kullanıyorum çoğunlukla indirimleri takip etmek için kullanıyorum.
Çok takmayın yok orası iyi burası kötü işinze gelen yeri kullanın geçin forumların amacı bu :).

Bomboş bir forum, techolay forumu üyeliğimide kapattım. Technopat'ı tutuyorumda öylesine duruyor. Bu forumdada çok boş eleman varda en azından iyi olanlarla duruluyor. Technopat hiçbir uzmanlığı olmadan hocayım diye gezen tiplerle dolu. En ufak yazım yanlıșına 1 gün mute falan atıyor, komik bir platform.
kesinlikle katılıyorum hocam yine iyi 1gün mute atıyorlarmış dediğim gibi 15gün attıyorlardı eskiden, burada modlar aklı başında insanlar en azından gerçekten gerekli ise işlem yapıyorlar doğru söze karışmıyorlar.

Technopat site olarak sakat ondan. Vurdurma usuli ctrl f5 falan atarak giriyorum bazen.
Kısacası teknik problem. Millet yanlış konu altında uçak kaldırmış.

az önce bende de uyarı çıktı. f5 atınca düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,767
Üyeler
193,130
Son üye
pesimist1
Geri