Technopat'dan engellendim

Technopat site olarak sakat ondan. Vurdurma usuli ctrl f5 falan atarak giriyorum bazen.
Kısacası teknik problem. Millet yanlış konu altında uçak kaldırmış.
Recep baltaştan çok haz almıyorum eğer alsaydım burayı bırakmadan techolaya geçerdim ama işte.

Virgül falan koymayı unutmuşsundur ya da godaman birinin egosunu tatmin etmesine fırsat vermemissindir

Bomboş bir forum, techolay forumu üyeliğimide kapattım. Technopat'ı tutuyorumda öylesine duruyor. Bu forumdada çok boş eleman varda en azından iyi olanlarla duruluyor. Technopat hiçbir uzmanlığı olmadan hocayım diye gezen tiplerle dolu. En ufak yazım yanlıșına 1 gün mute falan atıyor, komik bir platform.
Başımıza türkce öğretmeni kesildiler..

Garip bir şekilde bilgisayardan bende engel yedim. Telefondan giriliyor ancak.

burası o garip mekandan çok daha iyi ikinci el ekran kartı almıştım zamanında 2 gün sürem var onaylamak için kart çok ısınıyordu konu açtım kasadan dediler orda kasa ne önerirsiniz yazdım 3 gün ban yedim allahtan mining kartı çıkmadı adamlara soru soramıyoruz ki.

Sebebini bilmiyorum technopata girmeye çalışırken engellendim, nasıl çözücem bunu.
Engellenecek bir konu veya yorumda yapmadım.
orada kaldığın için büyük hata yapmışsın buraya gel zaten 1 2 güne alışırsın

Burada öyle değil mi ya ? Ben orada Türkçemizi normal kullanmaya alışmışım aynı kurallar burdada vardır diye düşünmüştüm...

Çok bir değişiklik yok, devamı olan Techolay'da da benzer tutumlar devam ediyor. Bir bilgisayar firması hakkında yorum yapmıştım, hani sorun yaşadınız mı vs. gibi bir konuydu. Ben de aslında herhangi bir sorun yaşamamıştım minvalinde bir mesaj girmiştim.

Birkaç gün sonra bir baktım hesabıma uyarı puanı girmişler, sebebi de gereksiz mesaj diye not düşmüşler. Üyelerle bu kadar uğraşan, sık boğaz eden forumlar ve yöneticilerine prim vermemek lazım. Az salın be kardeşim, elbette kurallar vs. olacak ama yerli yersiz her mesaj yazarken diken üstünde mi duracağız..

Burada öyle değil mi ya ? Ben orada Türkçemizi normal kullanmaya alışmışım aynı kurallar burdada vardır diye düşünmüştüm...
orda olsan da ayrı olacaktı diye 1 gün mute yemiştin bak ne güzel :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,767
Üyeler
193,130
Son üye
pesimist1