Technopatı Kötü Buluyorum, Sizce?

Technopatta cümle sonuna nokta koymadım diye ban yedim ben tdk değilim Türkçe dersinide genel olarak dinlememişimdir sevmediğimden değil öğretmenlerim kalitesiz olduğundan. Biraz daha anlayışlı olabilirler...

Technopat'ta yazı yazdıktan sonra alttaki yazım yanlışlarını gideren iki kutucuğu işaretleyin. Belli bir seviyede yazım yanlışlarının önüne geçebiliyor.

Technopatta cümle sonuna nokta koymadım diye ban yedim ben tdk değilim Türkçe dersinide genel olarak dinlememişimdir sevmediğimden değil öğretmenlerim kalitesiz olduğundan. Biraz daha anlayışlı olabilirler...
o da abartı olmuş ama gidip de beğendim yerine beyendim yazanlar da oluyordur onlar için uyarı bence gerekli. . Bu şekilde bariz yazım hataları için uyarı gerekli bence.

Technopat kullanmama sebebim bir türlü arayüzünü beğenemedim. Her mesajın altında 4 parmak kadar niye boşluk var mobilde. Çerezleri kabul et diyor tıklıyorum ama geçmiyor. Yalan yok yazılımsal bir sıkıntımı orda çözmüştüm. Orda da baya bilge kişiler var

disiplinli bir forum çok daha iyi gözükür, benim görüşüm technopatın çok daha iyi bir forum olduğu. Ancak burası kadar esnek değil. 2 forumu da aktif kullanıyorum.
Güç Kaynağı na guc kaynagı yazınca banlandığımdan beri girmiyorum çok boş kuralları var hocam

''Siz de mi technopat denen hıyar forumun baskıcı rejiminden sonra buraya göç edenlerdensiniz? Buralar o diktadörlükten bin kat iyidir hg'' bence çok uyumlu oldu .d
haklısın öyle oldu 😂
Post automatically merged:

Güç Kaynağı na guc kaynagı yazınca banlandığımdan beri girmiyorum çok boş kuralları var hocam
Katılıyorum çok saçma bence biraz daha anlayışlı olunabilirdi...

Technopattan Yazım yanlışı yüzünden ban yedim aşırı saçma geldi sinirlendim
Donanım Arşivi Hem Aktiflik Olsun Hemde Kurallar Olsun Çok Daha iyi Bence Görüşleriniz?
abdullah abinin saçının teli yeter

Konuyu okudum ve yazım hatalarına bu kadar takılmalarına şaşırdım :D

Geri