- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
bence artık uzatmayın kapatın konuyuKimden bahsediyorsun?
bence artık uzatmayın kapatın konuyuKimden bahsediyorsun?
?bence artık uzatmayın kapatın konuyu
noldu dostum konuyu uzatmayın dedim kötü bişey mi dedim
Yazım kurallarına uymasan bile en azından kelimeleri doğru yazevet ben yazım kurralırna uymuyorum uymaya dikkat edim ama kalımdan kaçıyor arkadlar beni anlmadığında mesaji düzeltiyorum
bende bir sıkıntı var o konuda çok fazla yanlış yazıyorum normal kağıda yazarkende 1 harf fazla 1 harf az falan yazıyomYazım kurallarına uymasan bile en azından kelimeleri doğru yazOkumak zor.
anaokuldan beri ana dil olarak ingilizce gördüm kıbrısta olduğum için ondan olduğunu düşünüyom ingilizce yazarken böyle bir sıkıntı yokYazım kurallarına uymasan bile en azından kelimeleri doğru yazOkumak zor.
Hayır, tabii ki kötü bir şey demedin. Haklısın. Yukarıda @QuAreXZ benim yazımı alıntılayınca, benden bahsediyor sandım. O yüzden kimden bahsediyorsun dedim. Neyse...noldu dostum konuyu uzatmayın dedim kötü bişey mi dedim
Komiksin. Kac senedir yapıyorlar bu işi DA Forum acıldı diye mi kuduracaklar?benım demek ıstedıgım technopat sadece da ya laf ediyor burdan kimse technopata atlamamsına rağmen da yukselince kudurdular
Bence artık iki taraf birbirleriyle ilgili konu açmamalı beğenmeyen varsa kaydolmaz bu kadar basittir bu olay.
savunmaya hakkın yok ! açtıkları konular dedıklerı ortada ?Ya gerçekten orada da burada da birbirleriyle ilgili açılan konular çok saçma. Gerçekten saçma. Kimse içinde olmadan bir yerin nasıl olduğunu bilemez. Eğer adam akıllı Türkçe kullanmayıp ki kullanmayabilirsin "yaw knk iste gcn soyle.." böyle yazabilirsin ama orada diyor ki buradaysan bu kurallara uymalisın. Hiçbir zaman "ı" yerine "i" yazdığı için ceza yiyen görmedim. Yiyen varsa söyleyebilirsiniz.
İki forumu ayırmak çok saçma iki taraf da birbirleriyle ilgilo sacma sapan konulan açıyor ilk Technopat başlattı evet onlar da suçlu ama burası da suçlu. 2-3 kişi orada buraya sallıyor sonra geliyorsunuz siz sallıyorsunuz. Uzücü gerçekten.
Bence artık iki taraf birbirleriyle ilgili konu açmamalı beğenmeyen varsa kaydolmaz bu kadar basittir bu olay.
Post automatically merged:
Herkes kendine gore haklı zaten orası buranın Türkçe kurallarına uyulsa daha iyi olacigini falan soyluyor onlar da kendince hakli. Ben de kullaniyorum 2 senedir TF'yi.
Ve neden kudursunlar? Adamlar kac senedir işin içinde bir DA Forum acıldi diye mi kuduracaklar?
Komiksin. Kac senedir yapıyorlar bu işi DA Forum acıldı diye mi kuduracaklar?
Neden yok? Actıkları konularda kaç kisi demis ki DA Forum soyle boyle. Kac kisi? Hadi olsun max 30 ee geri kalan binlerce insan?savunmaya hakkın yok ! açtıkları konular dedıklerı ortada ?
Hem diyelim savunuyorum kimi savunacağımı sana mı sormam gerek?savunmaya hakkın yok ! açtıkları konular dedıklerı ortada ?
cidden yazık konuyu kapat artık yoksa senı kavgadan şikayet edecegimNeden yok? Actıkları konularda kaç kisi demis ki DA Forum soyle boyle. Kac kisi? Hadi olsun max 30 ee geri kalan binlerce insan?
Hani kuduruyorlar demen bile saçma yani adamlar o kadar uzun süredir işin içinde DA Forum ise henüz gelisme surecinde.
Dediklerini savunmadım zaten senin kuduruyorlar demeni saçma bulduğumu dile getirdim.
Hem diyelim savunuyorum kimi savunacağımı sana mı sormam gerek?