Technopatın Kitlesi

UEFI hakkında bilgileri yok. Eski videolarında açılımını dahi yanlış söylüyorlar.

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Konuya gelen cevaplara baktın mı acaba? Eleştirilmiş konu sahibi.
ben kendıme harika demıyorum technopatı savunmaya çalısıyorsun ben burda technopatın DA karşı nefretınden bahsediyorum amacın bana laf etmek?

Bu konu açıldımı bılmıyorum gezerken bunu gordum ve herkes laf etmiş bu nasıl kitledir?
Tabi noktalama işaretleri insan kalitesini belirtiyor demi nokta kullanan insan elit(!) İnsandır üst düzey insanıdır tövbe

Gereksiz yere saldırmaya yer arıyorlar. Yanlışlıkla cümlende hata yapsan ceza yediğin bir forum orası, amaçlarını anlamış değilim.

ben donanım arvişi forumdan once ordaydım cidden bi kaç kelime eksik diye 2 hafta ban yedım ve biliyorum technopatın yarısı burda
Çünkü takip eden kesimin büyük çoğunluğu aynı

En iyisi SDN ya arada 1-2 bozuk gelip geçebiliyor bazen mesela biri 1 ay banlıydı malesef banı açıldı konularda boş yapmaya devam etti başka birtanesi daha vardı kökten giti kurtulduk ondan. 👌
Ben taraf tutmuyorum. Açıkçası en az SDN'de vakit geçirdim ancak kitlesi gerçekten hoş. Sıkı kurallar olmasa dahi olan kuralları muhafaza etmesini iyi bilen bir forum. Forumları karşılaştırıp savaş çıkarmayı da doğru bulmuyorum. Zira burada gelip bir forumu savunanlar bilgisayarı bozulduğunda çözümü hangi forumda bulursa ona gidecektir. Yada technopattakilerin DA sistem kullanıp burayı kötülemesi gibi burada bunu diyenler de sorunları olduğunda çözümünü technopat sosyal'de arayan kişilerdir.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Maalesef böyle insanlar var. Bazıları çekemiyor...

Bu arada şu noktalama vs şu büyük şu küçük yok ı'nın üzerine i yokma noktadan sonra boşluk bırakmama sebebinin arama motorunda aratıldığında en yüksekte gözükmesiymiş???? :D:D:D

benım demek ıstedıgım technopat sadece da ya laf ediyor burdan kimse technopata atlamamsına rağmen da yukselince kudurdular
Bence bunlar beğeni lasmaktan başka bir şey değil o forumda.Biliyoruz işte Donanım arşivindeki konular saçma sapan anladık.

Şu adamı takip etmeyin ya Allah için gitmiş RX 570 4 GB ekran kartı koymuş, yanına 480 GB SSD koymuş. Git 120 veya 250 GB'lık SSD koy ekran kartını 8 GB al. Sürekli zaten kalitesiz oyun ekipmanı önerip duruyor fiyat performans diye. 2-3 ay sonra alan adamın elinde patlıyor.
denemeleri cidden yazık
?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,401
Üyeler
191,092
Son üye
n4c4ti1214
Geri