önce kendi profil fotosu ve adına baksın saçma ***** insanları takmayınbir şey demeyim diyorumda https://www.technopat.net/sosyal/konu/mouth-of-donanim-arsivi.606276 bu konu niye bir forumda açılır ki insanın ağzının teknoloji ile ne ilgisi var
çok haklı bir yorumAferin beyler... Futbol takımı diye ayırdılar, sağcı-solcu diye ayırdılar, BMW- Mercedes diye ayırdılar, Ronaldo- Messi diye ayırdılar... Bi Technopat- Donanım Arşivi kalmıştı onu da siz becerdiniz.. Bravo.
ben burda kavga çıkarmaya yeltenmedım sadece technopatın rezıllıgınden bahsettimAferin beyler... Futbol takımı diye ayırdılar, sağcı-solcu diye ayırdılar, BMW- Mercedes diye ayırdılar, Ronaldo- Messi diye ayırdılar... Bi Technopat- Donanım Arşivi kalmıştı onu da siz becerdiniz.. Bravo.
sponsorlar galiba dostumAbdullah derhal bunu açıklasın, böyle bir şey olamaz. Bunu nasıl yapabiliyor?
Donanım arşivi MD1 nasıldır?
Donanım arşivi MD1 ben parça parça yapınca 4000 çıktı fiyat monitorsüz. O nasıl 3000'e monitorlü yapıyor?www.technopat.net
Alıntıyı görüntüle
Hocam Abdulah Hacıgül de bir insan sonuçta yanlış bilgi vermiş olabilir veya düzeltildiğinden falan haberi yoktur gayet olağan şeyler. Herkes birbirinin açığını arayıp vurmaya çalışıyor. Klasik sosyal medya; reelde suspus sanalda bütün öfkesini kusuyor, kaos istiyor. Bu konunun bu kadar hit alması da saçma. 2 günde bir böyle konular geliyor. Technopat hakkında bir bilgisi olmayan öyle bir yazıyor ki sanarsın filozof. O kadar gözlerine sokuyorlar Türkçe'ye dikkat edeceksin diye mağara adamı gibi yazı yazıyor. Ondan sonra niye banlandım? Sanki arkasından atlı koşturuyor, çok acelesi varmış. Sonra buraya gelip konu açıyor iki tarafta boş yere uzatıyor. İsteyen istediği yere gider, duyar kasmaya gerek yok. Hangisinde rahat ediyorsan orada durursun.Crucial BX500 Isınma ve Ömür Sorunları
Size bu şahsiyetin yazdığı cevabı (ve admin) takdim ediyorum, önerdiğim SSD (Özellikle Recep Baltaş'ın mesajına dikkat): https://www.technopat.net/sosyal/konu/crucial-bx500-ssd-alinir-mi.718026/www.technopat.net
aynen burda ayırmak gibi bir amacımız yok onlar burayı kötülemiş bizim orayı kötülemek gibi bir amacımız yok adamın birisi abdullah abinin dişiyle dalga geçmiş forumda nedensiz bir konu açılması da gereksiz neden onları banlamıyorlar konuyu silmiyorlarben burda kavga çıkarmaya yeltenmedım sadece technopatın rezıllıgınden bahsettim
bide bana laf edıyorlar bu konuda onu anlamadımaynen burda ayırmak gibi bir amacımız yok onlar burayı kötülemiş bizim orayı kötülemek gibi bir amacımız yok adamın birisi abdullah abinin dişiyle dala geçmiş forumda nedensiz bir konu açılması da gereksiz neden onları banlamıyorlar konuyu silmiyorlar
konu linkini atar mısın? merak ettimBX500'e laf gelirse ben savunurum![]()
Kimden bahsediyorsun?altına yapılan yoruma bak