Techolay saçma sapan ban

35kraxius

80+
Reaksiyon skoru
8
Açtığım konu bu modlar kafalarına göre trol damgası vurup banlıyor banlarken bile yanlış yazmış.Nedenini sordum bir de rapor yasağı yedim.
1758654736421.webp

Açtığım konu bu modlar kafalarına göre trol damgası vurup banlıyor banlarken bile yanlış yazmış.Nedenini sordum bir de rapor yasağı yedim.
Alıntıyı görüntüle
O forumda çok bariz olmadıkça tek bir şeye dayanarak ağır ban atmazlar ama böyle bir ban yediğine göre bir moderatörün gözüne konuların takılmış ve trollük yaptığından emin demektir.

Sende sırf bu adama muhalefet olmuş gibisin ama. :)

@35kraxius takma kafana geçer. Burada çoğu kişi oradan nokta, virgül koymadığı için ban yedi, seninkinde sıkıntı yok.
Bahsettiğin yer Technopat hocam. Ayrıca Recep Baltaş'ın yerinde olsaydım ben de banlardım bu arkadaşı. İyi yapmış.

Alıntıyı görüntüle
techolay destek hattina hos geldiniz

Alıntıyı görüntüle
Saçmalamışlar. Neden rahatsız olmuşlar ki bundan? Bunun neresi yanlış anlaşılacak bir konu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,360
Üyeler
183,417
Son üye
ysufftalha
Geri