Techstorm T28 alınır mı?

https://www.trendyol.com/corsair/z0...li-rgb-bluetooth-joystick-gamepad-p-825173665 Bide bunu buldum yurtdışında incelemeleri çok iyi sizce bu dahamı mantıklı
Hiç ergonomik değil. Ayrıca Corsair olarak markalandırmışlar ama alakası yok Noname bir Çin malı. 1100 TL buna verilmez.
İlk attığınızın zaten ömrü 1-2 ay direkt çöp olur.

Biraz daha bütçe ayırarak bu gamepadi alın. GANKSENİNLE indirim koduyla alabilirsiniz @Diavelin hocamın söylediğine göre.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hiç ergonomik değil. Ayrıca Corsair olarak markalandırmışlar ama alakası yok Noname bir Çin malı. 1100 TL buna verilmez.

Biraz daha bütçe ayırarak bu gamepadi alın. GANKSENİNLE indirim koduyla alabilirsiniz @Diavelin hocamın söylediğine göre.

https://wraithesports.com/products/bigbig-won-aether-oyun-kolu Normalde bunu almayı düşünüyorum

BERKAY300 ile 300 TL indirim yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aether almayı düşünüyorsan, kesinlikle Aether öneririm. G1’e göre daha iyi bir seçenek. Ayrıca ZGR indirim kuponunu kullanmayı unutma

BİGBİG'in o model hakkında bilgim yok ancak @Diavelin hocam sıkıntıları olduğunu söylemişti sanırım. Bilgi verirse ona göre bir seçim yapın kendisi gamepad konusunda bilgilidir.

Aether’da herhangi bir sorun yok. Tek eksiği jiroskop desteği, ancak bu da normal kullanıcılar ve başlangıç seviyesi gamepad’ler için önemli bir eksik sayılmaz; çünkü bu segmentteki çoğu modelde zaten jiroskop bulunmuyor.

BERKAY300 ile 300 TL indirim yapıyor

Aether almayı düşünüyorsan, kesinlikle Aether öneririm. G1’e göre daha iyi bir seçenek. Ayrıca ZGR indirim kuponunu kullanmayı unutma

Aether’da herhangi bir sorun yok. Tek eksiği jiroskop desteği, ancak bu da normal kullanıcılar ve başlangıç seviyesi gamepad’ler için önemli bir eksik sayılmaz; çünkü bu segmentteki çoğu modelde zaten jiroskop bulunmuyor.
Aslında G1de mantıklı şuanlık en fazla 1,5k cıkabilirim cunkuy

1759931842191.webp

Sağ altta hediye çeki kullan yazan yere tıklayıp kodu giriyorsunuz

Hocam siteye kodu nasıl yaızcam bulamadım

GANKSENİNLE kodu 250 tl düşürüyor 1449 geliyor bunu almayı dusunuyorum alırsam yazarım aksama sağolun arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,164
Üyeler
183,394
Son üye
M.Bedirhan
Geri