Neler Yeni

Yardım Tecno pova 5 8/256 alınır mı? G99 ULTİMATE!! 45fps 8.5k?

Shourd

80+ Gold
helio g99 zayif hemde techno markasi. 8-9K ya telefon alinmaz
görücez zaman göstericek ama bişi diyim son olarak işletim sistemi kaynaklı donma olmicak çünkü bu tecno sebebi ise telefon güncelleme bile almıyor ve bu benim için en iyisi işletim sistemi kaynaklı düşüş olmicak demek bu arada tam 10 ay sonra test edicem bakalım performansta düşüş olucak mı senide etiketlerim

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
görücez zaman göstericek ama bişi diyim son olarak işletim sistemi kaynaklı donma olmicak çünkü bu tecno sebebi ise telefon güncelleme bile almıyor ve bu benim için en iyisi işletim sistemi kaynaklı düşüş olmicak demek bu arada tam 10 ay sonra test edicem bakalım performansta düşüş olucak mı senide etiketlerim
performans olarak rakamlar ayni seyi gostericek ama telefonu kullanirken ayni akiciligi alamayacaksin

Shourd

80+ Gold

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,347
İsim
Diyarhan
Kaçak olarak Redmi Note 12 Pro 5G alsanız aynı fiyata çok daha güzel bir işlemcisi var

Shourd

80+ Gold
oyun oynamiyorsaniz idare eder bir islemci. arkadasimdada g99 ultra var cihaz cok kasiyor ve isiniyor
bendeki kendi test ettiğim oyunlarda yeterli blood strike ve mobile legends ve car parking mupltiplayer oynuyorum genelde (coc hariç) telefon kasmıyor bu oyunlarda ısınma konuusnda belirttim zaten telefonda s24 ultrada bile kulanılan bi soğutma sistemi ve grafin ısı dağıtma modülü var ondan sorun yaşamadımda konu çok hortladı ya

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
bendeki kendi test ettiğim oyunlarda yeterli blood strike ve mobile legends ve car parking mupltiplayer oynuyorum genelde (coc hariç) telefon kasmıyor bu oyunlarda ısınma konuusnda belirttim zaten telefonda s24 ultrada bile kulanılan bi soğutma sistemi ve grafin ısı dağıtma modülü var ondan sorun yaşamadımda konu çok hortladı ya
helio g99 ovulecek bir islemci degil artik

Top Bottom