ayıcık bombo
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Kaçak xiaomi 14 ultra bulursa kaçırmasınAlma git yd kaçak xiaomi al
Kaçak xiaomi 14 ultra bulursa kaçırmasınAlma git yd kaçak xiaomi al
Kaçak düşünüyorsan s23 ultra 14 bine gördümeFootball belki Pubg ve Fc Mobile
Bu işlemcilere bak bu işlemci olan telefonlardan birini beğen kaçak halini Alman ucuza güclü telefon almana yardımcı olurMerhaba önceki konuda Tecno Spark 20 Pro Alınır Mı diye sormuştum onu almayı karar verdim hem bir arkadaşım 10 Pro modelini kullanıyor memnun hem fiyatı makul hem bulunması kolay normalde A34 alacaktım ama onu bulamadım ve bunu almaya karar verdim alsam ne kadar süre götürür beni çoğunlukla oyun oynayacağım.
Bu işlemcilere bak bu işlemci olan telefonlardan birini beğen kaçak halini Alman ucuza güclü telefon almana yardımcı olurMerhaba önceki konuda Tecno Spark 20 Pro Alınır Mı diye sormuştum onu almayı karar verdim hem bir arkadaşım 10 Pro modelini kullanıyor memnun hem fiyatı makul hem bulunması kolay normalde A34 alacaktım ama onu bulamadım ve bunu almaya karar verdim alsam ne kadar süre götürür beni çoğunlukla oyun oynayacağım.
Teşekkürler öneri için ama kaçak düşünmüyorumKaçak düşünüyorsan s23 ultra 14 bine gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu işlemcilere bak bu işlemci olan telefonlardan birini beğen kaçak halini Alman ucuza güclü telefon almana yardımcı olur
Bu işlemcilere bak bu işlemci olan telefonlardan birini beğen kaçak halini Alman ucuza güclü telefon almana yardımcı olur
Bütçe 12000 veya maximum 12500Var da bütcenin enson oluru nedir ona göre önereyim
Benim kuzenim aynı telefonu kullanıyo 60-90 fps diyo oyun modunu acınca 90 fps gösteriyormus
2. El düşünüyorsan sarı sitede garantilis23 26 -27arası pazarlık yaparsan fiyatı düserTeşekkürler öneri için ama kaçak düşünmüyorum
Bütçe 12000 veya maximum 12500
Şuan alsam kaç sene idare eder beni şuan 3-5 yıl idare edecek telefon almam lazım ama Redmi Note 12 pronun performansını beğeniyorumhttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-12-pro-5g-256gb.html bunu alabilir MTK dimensty 1080 en son pubg de 60 fps veriyordu şimdi kaç veriyo bilmiyorum ama bunun düz hali var bende 45 fps keşke zamanında pro 5g halini alsaydım dedim
Tecno camon sizi 3-5 idare edemezŞuan alsam kaç sene idare eder beni şuan 3-5 yıl idare edecek telefon almam lazım
Eğer 3-5 yıl idare etsin istiyorsanız samsung'dan şaşmayacaksınız.Şuan alsam kaç sene idare eder beni şuan 3-5 yıl idare edecek telefon almam lazım
Redmi Note 12 ProTecno camon sizi 3-5 idare edemez
Eğer 3-5 yıl idare etsin istiyorsanız samsung'dan şaşmayacaksınız.
Bu fiyat aralığında hangi samsungu önerirsinizTecno camon sizi 3-5 idare edemez
Eğer 3-5 yıl idare etsin istiyorsanız samsung'dan şaşmayacaksınız.
Samsung kalitesi bi başka zamanında j7 prime 4-5 sene kullanmıslıgım varŞuan alsam kaç sene idare eder beni şuan 3-5 yıl idare edecek telefon almam lazım ama Redmi Note 12 pronun performansını beğeniyorum
Peki bu fiyata hangi samsungu önerirsiniz veya Redmi Note 12 Pro ne kadar idare ederSamsung kalitesi bi başka zamanında j7 prime 4-5 sene kullanmıslıgım var
Şuan alsam kaç sene idare eder beni şuan 3-5 yıl idare edecek telefon almam lazım ama Redmi Note 12 pronun performansını beğeniyorum
Bunu görmüştüm ama bütçeyi aşıyor yine hocam bu arada rahatsız ediyorsam kusura bakmayınBütce yoksa 128 halini tercih edin ama 128 gb bana yetmiyor![]()
Samsung Galaxy A35 5G (256 GB)
Samsung Galaxy A35 5G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Zorlarsanız 3 yılı görür de ben a35 öneririm zamanında hata yapıp a35 yerine redmi 12 almıştımPeki bu fiyata hangi samsungu önerirsiniz veya Redmi Note 12 Pro ne kadar idare eder
Sıkıntı yok hocam müsait imBunu görmüştüm ama bütçeyi aşıyor yine hocam bu arada rahatsız ediyorsam kusura bakmayın
A35 5g alın pişman olmazsınız seneye kurtulcam bu redmiden samsung alacam da şimdi s23 ultra mı alsam yoksa o fiyata sistem mi kursam karar veremedimBunu görmüştüm ama bütçeyi aşıyor yine hocam bu arada rahatsız ediyorsam kusura bakmayın
S23 ultra bütcesine 20-25 bin daha ekleyip sağlam 2 K QHD oledli 240 hz sistem mi dizsemBunu görmüştüm ama bütçeyi aşıyor yine hocam bu arada rahatsız ediyorsam kusura bakmayın