Tecno Spark 30 Pro 8/256 Kutup Işıltısı Beyaz Akıllı Telefon Fiyatı ve Özellikleri
Tecno Spark 30 Pro 8 256 Kutup Işıltısı Beyaz Akıllı Telefon özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Geçilen model konudaki Spark 30 Pro modeli miydi farklı bir model miydi?Tecno deneyimledigim kadarıyla berbat bir telefon markası işlemcisi olsun ekranı olsun 5 sene Xiaomi note 8 pro kullandım (ikinci eli 4000) yeni diye bu telefona geçtim geçmez olaydım ucuz olsada bunun yerine seçilebilecek telefon elbet vardır almanızı tavsiye etmem bu markayı
Bu fiyatta pek rakibi yok, biraz daha çıkarsak nothing phone1 var sadece.Tam anneye,babaya gidecek telefon![]()
Tecno Spark 30 Pro 8/256 Kutup Işıltısı Beyaz Akıllı Telefon Fiyatı ve Özellikleri
Tecno Spark 30 Pro 8 256 Kutup Işıltısı Beyaz Akıllı Telefon özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
hepsi parasına göre ne alırsan onu kullanırsın almadan önce özelliklerine bakacaksın bende tecno camon 30 pro 5g var müthiş cihaz meselaHayır spark 20c ve spark 20 pro yu kullandım ben 20c için bu dediklerim ama 20 proda alınacak bir telefon değil yani
Sağ olun. İşlemcileri pek yazmıyorum ama orada da işe yaradıysa güzel. Bu model hakkında detaylı bilgim olmasa da kötü olmayacağını düşünüyorum, 9.5k altında diye paylaşmıştım özellikle. Rica ederim.Moonwalk hocam sizi tanımıyorum etmiyorum ama şu forumu siz olmasanız kullanmam etmem cidden. Sayenizde işlemci kulaklık laptop aldım. Şimdi de kardeşime tam da telefon lazımdı vergisiz telefon bakıyordum camon 20 proda zamlanmışken tam zamanında geldi şu indirim. Bazı konuları kaçırıyorum moral bozuyo ama şu indirimleri forumda paylaşan yok. Ayrıca teşekkür etmek istedim
Telefon çıktığı günden beri en dip fiyatı buymuş. Millet 15bine alıp memnun kalmış kötü bi cihaz olduğunu sanmıyorum. Zaten 10 bin lira altına kaç model varki bu özellikleri sunan. Heleki vergisiz telefon almak isteyenler için güzel fırsat olduSağ olun. İşlemcileri pek yazmıyorum ama orada da işe yaradıysa güzel. Bu model hakkında detaylı bilgim olmasa da kötü olmayacağını düşünüyorum, 9.5k altında diye paylaşmıştım özellikle. Rica ederim.
Ekranı kaliteli görünüyor, türü ve özellikleri fena değil. En azından 33 W hızlı şarjı koymuşlar, ki kutuya da bununla beraber ne gerekiyorsa koymuşlar. İşlemci, güncel Helio G99 bir nevi, maksat seriyi ilerletmiş MediaTek. Asıl önemli kısmı ana kamera sensörü, çok daha yüksek fiyatlı cihazda olacak sensörü koymuşlar, bu konuda fotoğraflar gelirse yerinde olur açıkçası. Ön tasarımı da ufak detay. Model hakkında net olarak 'alınır' veya 'alınmaz' diye fikir vermekten ziyade 'kullanıcı deneyimlerine bakılabilir' yazmak daha mantıklı geliyor.