Tecpro Değişim İsteklerim Kabul Edilmiyor

ProCoup

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270
AOC 24G2SPU/BK monitörümü garantiye yollamıştım onlara 5-6 tane uygun monitör attım hiçbiri kabul görmedi.
Sadece aşşağıdaki monitörlerde stok var oda sınırlı hemen dönüş yapın yoksa alığınız fiyata İADE için yönlendireceğiz dendi.
benim aldığımda 4k idi şuan 8k ya gördüm hb de.

Hiç IPS panel varmı diye sordum sadece bunlar var diyorlar.
Hangisi alınır sizce

Ben de benim AOC 24G2SP'yi yolladım henüz dönüş yapmadılar. Üstteki 2 monitör için ekstra ücret talep ediyorlar mı merak ettim. Ediyorlarsa ne kadar?

Ben de benim AOC 24G2SP'yi yolladım henüz dönüş yapmadılar. Üstteki 2 monitör için ekstra ücret talep ediyorlar mı merak ettim. Ediyorlarsa ne kadar?
Ücret talep etmediler hayır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizce değişim mantıklımı?

AOC 24G2SPU/BK monitörümü garantiye yollamıştım onlara 5-6 tane uygun monitör attım hiçbiri kabul görmedi.
Sadece aşşağıdaki monitörlerde stok var oda sınırlı hemen dönüş yapın yoksa alığınız fiyata İADE için yönlendireceğiz dendi.

Hangisi alınır sizce
Adamlar 1080p monitöre qhd monitör teklif etmiş daha ne istiyorsun :D

Ücret talep etmediler hayır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizce değişim mantıklımı?
Fiyat açısından 2. sıradaki monitör mantıklı duruyor. IPS değil ama 1080P-24-IPS inç yerine 2K-27-VA inç teklif ediyorlar. Ancak monitörde kronik bir sorun olup olmadığını araştırmak lazım. @İsimbulamajim bu konuda yardımcı olabilir.

Hangisi alınır sizce
Dostum özele gelir misin aynı durumdayım

va panel hocam birde sistemim düşük biraz GTX 1070 onumu alayım ozaman.
Eğer senin monitör de ips olsaydı dediğin okeydi ama adamlar sana bedava çözünürlük upgradei yapıyor. Her türlü qhd olan alınır. 1070olsa bile alırdım sırf ekran kartım iyi değil diye daha iyi bir monitörü almamazlık yapma. En kötü yetmeyen oyunda çözünürlük ayar kısarsın. Veya sıfır kutu satıp başka bir şey alırsın.

Eğer senin monitör de ips olsaydı dediğin okeydi ama adamlar sana bedava çözünürlük upgradei yapıyor. Her türlü qhd olan alınır. 1070olsa bile alırdım sırf ekran kartım iyi değil diye daha iyi bir monitörü almamazlık yapma. En kötü yetmeyen oyunda çözünürlük ayar kısarsın. Veya sıfır kutu satıp başka bir şey alırsın.
Aynı sorunu bende yaşadım aynı modeli bende gönderdim ekran kartım 7800 xt nitro var büyük ihtimalle bana da önerecek ler va panel ne önerirsin

sıfır kutu 7 ye gidermi?
bide açıp kontrol etmek gerekmezmi ölü piksel durumu vs. olursa.

Konu sahibinin monitörü zaten IPS.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,941
Üyeler
192,566
Son üye
massva
Geri