ProCoup
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 270
AOC 24G2SPU/BK monitörümü garantiye yollamıştım onlara 5-6 tane uygun monitör attım hiçbiri kabul görmedi.
Sadece aşşağıdaki monitörlerde stok var oda sınırlı hemen dönüş yapın yoksa alığınız fiyata İADE için yönlendireceğiz dendi.
benim aldığımda 4k idi şuan 8k ya gördüm hb de.
www.akakce.com
www.akakce.com
Hiç IPS panel varmı diye sordum sadece bunlar var diyorlar.
Hangisi alınır sizce
Sadece aşşağıdaki monitörlerde stok var oda sınırlı hemen dönüş yapın yoksa alığınız fiyata İADE için yönlendireceğiz dendi.
benim aldığımda 4k idi şuan 8k ya gördüm hb de.
AOC AG275QXN/EU 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC AG275QXN/EU 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC AG275QXN/EU 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hiç IPS panel varmı diye sordum sadece bunlar var diyorlar.
Hangisi alınır sizce