Tecpro Monitör değişim önerisi

burakreıs61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
Merhabalar Monitörüm bozuldu bende servise gönderdim bugün mesaj geldi ürünün ellerinde kalmadığından dolayı bu monitörü önerdiler

Eski monitörüm : 27 AOC 27 G2SP27 1980 X 1080 1 MS

BANA ÖNERDİKLERİ AOC CU34G2XP/BK 34"180Hz 1ms 4 K WQHD HDR400 Fast VA Curved Oyuncu Monitörü[/td]

KABUL ETTİM yanlış mı yaptım sizce değer mi?

Hocam hiç ses etme geleni kullan sistem yetiyor ise, yetmiyorsa da satıp daha kaliteli monitöre geçebilirsin. Her türlü kârdasın.

Merhabalar Monitörüm bozuldu bende servise gönderdim bugün mesaj geldi ürünün ellerinde kalmadığından dolayı bu monitörü önerdiler

BANA ÖNERDİKLERİ AOC CU34G2XP/BK 34"180Hz 1ms 4 K WQHD HDR400 Fast VA Curved Oyuncu Monitörü[/td]

Çok iyi monitör önermelerine şaşırdım. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emir Aydın Sende şaşırma tepkisi at 3'lü moderatör olsun.

Hocam hiç ses etme geleni kullan sistem yetiyor ise, yetmiyorsa da satıp daha kaliteli monitöre geçebilirsin. Her türlü kârdasın.
valla iyi dimi bende şaşırdım direkt kabul ettim fakat benimki ıps idi bu VA ama sıkıntı olmaz herhalde bide 34 inç :)

Çok iyi monitör önermelerine şaşırdım. Hangi oyunları oynuyorsunuz?

@Emir Aydın Sende şaşırma tepkisi at 3'lü moderatör olsun.
genelde fps oyunları oynuyorum cs valorant tarzı fakat hikayeli oyunlarda oynuyorum iyi dimi monitör karda olduğumu düşünüyorum

valla iyi dimi bende şaşırdım direkt kabul ettim fakat benimki ıps idi bu VA ama sıkıntı olmaz herhalde bide 34 inç :)

genelde fps oyunları oynuyorum cs valorant tarzı fakat hikayeli oyunlarda oynuyorum iyi dimi monitör karda olduğumu düşünüyorum
Hikayeli oyunlarda iyi olur diye düşünüyorum da rekabetçi oyunlarda bence oynanmaz bunla. Ben senin yerinde olsam gelir gelmez satılığa koyardım.

niye ya hiç mi oynanmaz

sistemim yetmiyor zaten 3060 ekran kartım var
Kutusunu açmadan satarak şöyle bir canavar alabilirsin:
Kabul ederek kesinlikle doğru yaptınız.

Kutusunu açmadan satarak şöyle bir canavar alabilirsin:
Kabul ederek kesinlikle doğru yaptınız.
hocam 24 inç almam valla kücük geliyor bana bide normalde Aoc markada almayı düşünmüyorum 2 yılda monitör mü bozulur panel gitti 34 inç önerdikleri için kabul ettim. 27 inç güzel bi monitör önerirseniz bakarım.

Aoc markada almayı düşünmüyorum 2 yılda monitör mü bozulur panel gitti
Bunun AOC ile alakası yok. Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, MSI MAG 275R2, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.

Geri