Neler Yeni

Tehdit ediliyorum üzerine ne olabilir

turkey404

80+
yaşı biraz büyük olanlar kali linux la profesyenelce işlem yapabiliyor bazı dolandırma teknikleri var ordan atabilirler telefona uzaktan erişim içeren bir virüs atabilirler sms den hemde kolay kolay yakalanmıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

sülaledeki herkesin telini görür
Sanmıyorum ergen veledin teki ama annemle babamın telini almadı beni korkutur

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
yaşı biraz büyük olanlar kali linux la profesyenelce işlem yapabiliyor bazı dolandırma teknikleri var ordan atabilirler telefona uzaktan erişim içeren bir virüs atabilirler sms den hemde kolay kolay yakalanmıyorlar
Demek istediğim, yaşı büyük olsa böyle basit bir şey için fazla uğraşacağını sanmıyorum. Böyle işler genelde korkutup geçmekle oluyor. Arkadaşın kendisi dikkatli olursa ve bu gelen mesajlara, aramalara tepkisiz kalırsa bir süre sonra peşini bırakırlar.

Demek istediğim, yaşı büyük olsa böyle basit bir şey için fazla uğraşacağını sanmıyorum. Böyle işler genelde korkutup geçmekle oluyor. Arkadaşın kendisi dikkatli olursa ve bu gelen mesajlara, aramalara tepkisiz kalırsa bir süre sonra peşini bırakırlar.
arkadaşı birkaç gün tehdit ederler sonra salarlar dediğim gibi

Zzabuza

80+
Anoniminlikten önce klavye delikanlılığınıda bırak kimseye küfür etme.

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
bu eşekleri delirtmenin en iyi yolu hiç irtibat kurmamaktır sana ulaştığı her yerden anında engelle hiç bir şey yazma en sonunda delirir bırakır yapabilecekleri kısıtlı en fazla ne yapabilir ki

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Fazla bir şey yapamaz hocam annenin ve babanın telefonlarından bilinmeyen numaralardan gelen aramaları kapat bu tipler zaten hep numaralarını gizleyip arıyorlar. Bilinmeyen noları kapatınca arayamazlar eğer kendi nosundan arar ve durumu uzatıp aşırı taciz etmeye çalışırsa tehditle birlikte o zaman kendi numarası üzerinden karakola şikayette bulunursunuz.

Top Bottom