TEK ADAMA MAHKÛM DEĞİLİZ..‼️

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yav ne anlatıyon Allah'ın köylüsü tek adam olmasın 3-4 yılda bir ülkenin başındaki adam değişsin de oyuncak gibi oynasınlar bizimle değil mi? Padişahı tahttan indirenlerin kafa yapısı da böyleydi tam ilkokul mezunu kafası azıcık gelişin azıcık büyüyün ulan
diyenin ortaokul veya lise mezunu olması çatlatıyor

Yav ne anlatıyon Allah'ın köylüsü tek adam olmasın 3-4 yılda bir ülkenin başındaki adam değişsin de oyuncak gibi oynasınlar bizimle değil mi? Padişahı tahttan indirenlerin kafa yapısı da böyleydi tam ilkokul mezunu kafası azıcık gelişin azıcık büyüyün ulan
Herkes gelişirken yöneticileri değişirken sıkıntı yok bize gelince hep dış minnaklar nedense devreye giriyor neden çünkü siz yarım akıllılar kendinizi herkesten zeki zannedip oyunu çözdük diyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diyenin ortaokul veya lise mezunu olması çatlatıyor
Okul ile hiç bir alakası yok hocam tamamen insanın kafa yapısıyla alakalı bir insan anne karnından cahilliğe yönelik doğduysa napsan boşa çapa bu arkadaş da onlardan biri.

Herkes gelişirken yöneticileri değişirken sıkıntı yok bize gelince hep dış minnaklar nedense devreye giriyor neden çünkü siz yarım akıllılar kendinizi herkesten zeki zannedip oyunu çözdük diyorsunuz.
20 yıldır başta olan ülkeyi kürtlere eliyle hediye ediyor şuan bu hala dış minnak anlatıyor

20 yıldır başta olan ülkeyi kürtlere eliyle hediye ediyor şuan bu hala dış minnak anlatıyor
Aynen öyle yeterince sorun yokmuş gibi bir de terörist ele başı çıktı başımızı şaka gibi gelmiş hala bölemezler tarzında şeyler söylüyor yeminle hepsinden bıktım tiksiniyorum artık ya.

Aynen öyle;
Atatürk v Arkadasları;
250 yıl kan kusan millete 100 yıl mola verdirdi,
“Ne mutlu Türküm diyene”
diyerek, ezilmiş, araplasmış, Türklüğü unutan millete “Türk” olduğunu hatırlatmış,
Padişaha kul degil, Allah a kul olmayı öğretmiş..
Ama haklısın, bizim millete 2 gömlek fazla bunlar

ya olm adamın totünde don yok evi yok arabası yok kıt kanaat geçiniyor yine aynı adama oy veriyor
lan benim vermem lazım benim işime geliyor ev kiraları ev satış fiyatları daha da artsın satacağım birden fazla ev kiraya vereceğim birden fazla
ev var ben bile vermiyorsam o nasıl veriyor geçen seçim miting miting gezip birden fazla yaşlıyı ikna ettim oy vermeyin diye artık umrum da değil en büyük benim 💡

Osmanlıyı sadece diriliş Ertuğrul ve kuruluş Osman da izleyen ha bi de Abdulhamit var
gerçek zannediyorlar harbi den eline bir tane tarih kitabı almamış adam filmden görünce yok Osmanlı yok şu aynen kardeşim

İNGİLİZ GEMİSİNE BİNİP KAÇAN BENİM DEDEMDİ AYNEN KARDEŞİM PADİŞAH DEĞİLDİ
Oyle degil o,
İngiliz gemisine memlekette tekrar kan akmasın, çiftbaslılık olmasın diye gitti o.
Daha da var;
Ataturk u vahdettin gunderdi Anadolu ya, milli mucadele baslatsın diye, yaaa🤪

Son düzenleme:
bu nasıl mantıksız bir cevap dondum kaldım

O kağıt parçası 100 değil 1000 tane alınsa yine de logo olarak ucu sivri sopalar kullanan bir manda güdümlü partiye tırnağımın ucunu vermem ergen kardeşim biz Erdoğan'a para için oy vermiyoruz vatan için oy veriyoruz
-ülkeyi yonetinin diploması hala muamma😁
-4 temmuz 2003 tsk ya cuval olayı,
-Bagımsız bir ülkeye 60000 amerikan askerinin baska bir ülkeyi işgal için konuşlandıma istegi
-Malım orgutun haburda davul zurna karsılanması
-malım orgutun uzantısı pesmergenin T.C.
toprakları üzerinden kobaniye geçirme
-zarrab olayı
-17/25 olayları
-tarikat ve cemaatlere akıtılan milyarlarca tl
-TC nin kaldırılması
-markette damgasız yumurta satılanazken, muhursuz oyların geçerli olması🤪
-301 madencinin kaybedilmesi
-2010 üniverite sınavı sorularının çalınıp belli bir kesime verilerek ileride menfaat ve çıkar saglanması(bugunler için yetiştirilmsi😁)

-Derin yoksulluk sınırının daha fazla genişleyen bir toplumda
“milletin a•••na koyduk” diyenlere hala ballı ihaleler ve vergi silinmesi ni yapana hala destek🤪

-10 milyon mültecinin ileriki yıllarda milli guvenlik tehditi olması
-mavi marmara olayı
-kozmik oda olayı
-balyoz, ergenekon olayları
-portakal krizi
-papaz olayı

-15 temmuz darbesinden sonra “ne istedilerde vermedik” diyenin, devleti yıkmaya çalısanlarla yol açması bunlarla olan ilişkiyi siz yargılayın..sonuç ne olabilir, takdir sizin😁
teror e yardım ve yataklıktan kayyum atarken, kendilerine hesapta milliyetçi🤪
diyen tayfanın apo piçini neredeyse dısarı çıkarcak vaziyette savunması akıl alacak seyler degil (bunu yapanlarda terore yardım ve yataklık degilmiş heralde🤪)

Bunlar hizmetse;
Durumumuza uganda da, yagmur ormanlarında yasayan kırmızı g•tlu maymunlar bile gülüyor

ÇOK ŞEY YAZMAK İSTİYORUMDA ŞU GENÇ YAŞIMDA İÇERİ ATILMAK İSTEMİYORUM AMA GÜN GELECEK BUNLAR DİZ ÇÖKÜP HESAP VERECEK

O kağıt parçası 100 değil 1000 tane alınsa yine de logo olarak ucu sivri sopalar kullanan bir manda güdümlü partiye tırnağımın ucunu vermem ergen kardeşim biz Erdoğan'a para için oy vermiyoruz vatan için oy veriyoruz
he öyle mi bana LGA1155 anakart alsana
siz ne yaşıyorsunuz ben anlamıyorum ki, adam geldiğinden beri ülke de düzen bozuldu ama siz bildiğin tapıyorsunuz.
1 lira olan dolar 37 oldu
1.5 olan euro 40 oldu
ülke de iş kalmadı üretim de bitti.
yakın da kaos çıkıcak siz kendinizi avutmaya devam edin

Lan bebe bana bak senin abin hatta zorlasan baban yaşına geleceğim ailenden öğrendiklerini millete anlatma bildiğin zerre bir şey yok ailenden duyduklarınla laga luga yapma yaşına göre davran.

Lan bebe bana bak senin abin hatta zorlasan baban yaşına geleceğim ailenden öğrendiklerini millete anlatma bildiğin zerre bir şey yok ailenden duyduklarınla laga luga yapma yaşına göre davran.
Bildiğin zerre bir şey yok boş boş laga luga yapan sensin kalk git çay koy Farex ayrıca senden büyüğümdür

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri