mszeyrek
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,665
Biraz mı?!! vaktim değersiz olmasa asla oynamam ama güzel oyundur.The Long Dark güzeldir biraz amelelik yaptırıyor ama güzeldir.
Biraz mı?!! vaktim değersiz olmasa asla oynamam ama güzel oyundur.The Long Dark güzeldir biraz amelelik yaptırıyor ama güzeldir.
2 gündür inmesini bekliyorum internet sürünüyorJust cause serisini de oynayabilirsin(4. oyunu şuan epic games de bedava)
Oha ne kadar sıradışı bir tavsiye. Kesinlikle deneyeceğim. Az buçuk fotoğraflarına baktım güzel oyuna benziyor. Açılımı ne acabagta serisi
Torrente güvendiğimizden dedik hocam. Yoksa nerdeeNasıl olsa para da sıkıntı yok diyorsun cod sersinin hepsini oyna![]()
The Wild Eight. İndirimde kap , tek başına bir günde bitir.Konu başlığında da belirttiğim gibi arkadaşlar tek başına saracak güzel oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sistem ve oyun fiyatı sıkıntı değil. Piyasada alınabiliyor olsun yeter.
Resident evil serisini deneyebilirsinKonu başlığında da belirttiğim gibi arkadaşlar tek başına saracak güzel oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dishonored Ve Tomb Raider serisiKonu başlığında da belirttiğim gibi arkadaşlar tek başına saracak güzel oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.