Tek Fanlı Ekran Kartı Kullanan Varmı ? ısı değerleri ne ?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaslar Asus Phoenix 1650S almaya mecbur kaldım tek fan korkum var kullanan varmı tek fanli ekran kartı dereceler uzun kullanımda ölümcül derecelere çıkıyor mu (başka seçeneğim yok rx590 da alabilirdim herkes 1650S onerdi)

Aşırı fark olacağını sanmıyorum olursa eğer tatmin olmazsan 2 tane fan alıp takarsın ekran kartının alt taraflarına işini görür

Aşırı fark olacağını sanmıyorum olursa eğer tatmin olmazsan 2 tane fan alıp takarsın ekran kartının alt taraflarına işini görür
Nasıl yani bir kasanın alt tarafına bide üstüne ekran kartı ortada olacak şekilde mi ben ikisinide ekran kartının yukarısına takarım 30 40 liralık bir iki fan alıp diye düşünüyorum

Bir sorun olmaz, ben zamanında ASUS GTX 750Ti-PH kullanmıştım tek fanlı hiç sıkıntı yaşamadım. GTX 1650Super Nvidia'nın sayfasında yazdığına göre 90 derece sıcaklığa kadar dayanıklı. Oyun oynarken bir sıkıntı yaşamazsın.

1.jpg

Bir sorun olmaz, ben zamanında Asus GTX 750Ti-PH kullanmıştım tek fanlı hiç sıkıntı yaşamadım. GTX 1650Super Nvidia'nın sayfasında yazdığına göre 90 derece sıcaklığa kadar dayanıklı. Oyun oynarken bir sıkıntı yaşamazsın.

Alıntıyı görüntüle
Eyw kardeşim icime su serptin be :D hem Asus yani adamlar tek fan yaptıysa bildikleri vardır abii 😂

Nasıl yani bir kasanın alt tarafına bide üstüne ekran kartı ortada olacak şekilde mi ben ikisinide ekran kartının yukarısına takarım 30 40 liralık bir iki fan alıp diye düşünüyorum
1590836432365.webp

İyi anlaman için fotoğraf buldum umarım anlamışsındır

GTX 750 Ti vardı asusun tek fanlı 70 65 60 dereceyi geçmedi sonra sattım aldığım yerde aliexpress pek sanmam sorun olacağını amd ekran kartların tek fanlı modeller ısınıyor

Geri