Neler Yeni

Tek hayalim rdr2 oynamak

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş

baratum15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkay oztas
10.nesil i3 fakat RTX 3060 gibi kartlara kadar besleyebilecek bir işlemci. Ayrıca ben size GTX 1650 Super atıyorum hocam sizi RX 550'den kurtarıyorum siz işlemcisini beğenmiyorsunuz :D
Bilgisayardan pek anlamıyorum kusura bakmayın. Ekran karti daha mı önemli oyun için
Mesaj otomatik birleştirildi:

?
İntel bu kadar sallamadı
Kötü mü sizce önerilen sistem. İlerde ekleme yapılabilir mi

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
Herkese selam. İlk defa oyun bilgisayarı sahip olmaya çalışıyorum. Vatan PC'den hazir bir sistem buldum ve bazı eklentiler yaptim. Sizce 9K bütçe ile daha iyisi olur mu? Bu şekilde 9 k oluyor. Tek hayalim rdr2 oynamak . 2. El olmaz paramı riske atamam.
İşlemci = Intel Core i5 10400F soket 1200 10. nesil 2.9GHz 12MB önbellek 14nm işlemci.
Anakart = ASUS Prime H510M-K Intel H510 soket 1200 DDR4 3200MHz(OC) M.2 anakart.
Ekran karti = ASUS Radeon RX 550 4G EVO Phoenix 4G GDDR5 128bit DX12 AMD ekran kartı.
RAM= G.Skill 8 GB (1x8GB) Ripjaws V siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35v tek modül RAM.
SSD = Crucial 500GB P3 serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500 MB okuma / 1900 MB yazma)
Kasa ==Xigmatek Gaming X 4x120mm RGB fanlı X-Power 500W temper camlı kasa.
hocam malesef bu sistem oynatmaz ram yetersiz ve ekran kartı da kötü ayrıca pahalı

hocam bir tavsiyem var rdr2 bence de çok güzel bir oyun ama oynayanların bir kısmı çok sıkıldığını vs dile getiriyor öncelikle hiç oynadınız mı bilmiyorum ama oynamadıysanız internet cafede vs biraz oynamaya çalışın eğer oyun hoşunuza gitmezse veya sıkılırım ben derseniz size bu bütçede daha iyi bi sistem toplayalım

Anladim peki önerilen sistem nasıl başka sistem önerisi verebilecek var mi
hocam rdr2 grafikleri yüksek bir oyun o yüzden ekran kartı iyi olması gerekir aynı zamanda ekran kartıını besleyebilecek bir işlemci ve en az 16gb ram gerekli, piyasadan çok haberdar değilim o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim ama yukarıdaki sistem gerçekten pahalı olduğu bariz

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
hocam bir tavsiyem var rdr2 bence de çok güzel bir oyun ama oynayanların bir kısmı çok sıkıldığını vs dile getiriyor öncelikle hiç oynadınız mı bilmiyorum ama oynamadıysanız internet cafede vs biraz oynamaya çalışın eğer oyun hoşunuza gitmezse veya sıkılırım ben derseniz size bu bütçede daha iyi bi sistem toplayalım
aynen bende aldım 2 saat oynadım sonra çok sıkıldım sarmadı beni. Bence de internet kafede filan 2-3 saat oynayın

baratum15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkay oztas

hocam rdr2 grafikleri yüksek bir oyun o yüzden ekran kartı iyi olması gerekir aynı zamanda ekran kartıını besleyebilecek bir işlemci ve en az 16gb ram gerekli, piyasadan çok haberdar değilim o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim ama yukarıdaki sistem gerçekten pahalı olduğu bariz
Tamam teşekkür ederim. Daha sonra başka oyunlar oynarım diye de düşünüyorum. Piyasadaki güzel oyunları bile bilmiyorum sadece gtasan oynamıştım çok iyiydi yemek flan yiyorsun baya gerçekti.

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Konu açmakla en iyisini ettiniz. Bu sistemle oynayamazsınız. Zevk vermez. İlla sıfır olacaksa buna bakabilirsin. 1080p Orta ayarlarda rahat oynatır.
Bu sisteme i5 10400F eklersen +800TL daha çok iyi olur bu fiyata gayet iyi bir sistem

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
Konu açmakla en iyisini ettiniz. Bu sistemle oynayamazsınız. Zevk vermez. İlla sıfır olacaksa buna bakabilirsin. 1080p Orta ayarlarda rahat oynatır.
evet bu sistem daha iyi olur.
9k ya sakın rx550 li sistem alma.
rdr2 lowda bile zarzor oynarsın.

aynen bende aldım 2 saat oynadım sonra çok sıkıldım sarmadı beni. Bence de internet kafede filan 2-3 saat oynayın
aynen hocam bende çok beğeniyorum oyunu ancak yükleyip oynayacağımı sanmıyorum sıkar gibime geliyor

Tamam teşekkür ederim. Daha sonra başka oyunlar oynarım diye de düşünüyorum. Piyasadaki güzel oyunları bile bilmiyorum sadece gtasan oynamıştım çok iyiydi yemek flan yiyorsun baya gerçekti.
hocam siz hiç merak etmeyin illaki size hitap eden oyunlar bulunur yeter ki aceleye getirip bi hevesle işinize yaramayacak bi sistem almayın

baratum15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkay oztas
Bu sisteme i5 10400F eklersen +800TL daha çok iyi olur bu fiyata gayet iyi bir sistem
Parçalarda flan bi sıkıntı çıkar mı böyle sitelerde nasıl sıkıntılar olur fikriniz var mi

tunazadeeq

80+ Bronze
knk epicde indirimde 98tl kacirma al kacirirsan daha alamazsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Top Bottom