Lego nun oyunlarına bakabilirsintek pcde 2 kol ile oyun oynamak istiyoruz futbol oyunu,dovus oyunu veya yaris oyunu istemiyoruz
lego oyunlarini pek sevmiyorum pek sarmiyor beni acikcasiLego nun oyunlarına bakabilirsin
a way outu denedik pek sarmadi fakst it takes two yarim kalmisti ona devam edicez baska onerileriniz varsa beklemedeyimIt takes two
A way out
Stardew Valley
Unrawel two
yanyana oynamanin ayri bir zevki oluyor bence yaAlıntıyı görüntüle
Tek pc den 2 kişilik oyun diyince ilk aklıma gelen ve bence eğlencelide.
A way out vs. tek pc den değil de 2 farklı pc üzerinden daha zevkli bence ama 2 kişiliklerde de pek bi seçenekte yok bildiğim kadarıyla
İkinizde de kol vs varsa belki evet ama tek klavye ile vs. pek olcak iş değil tek pc den oyun oynamak gerçi şimdi düşününce zaten a way out vs. bu oyunlarda zaten en az 1 kol zorunluluğu vs. istiyordur 2.kişi karakteri nasıl kontrol etcek mouse olmadan klavye hadi 2ye bölünürde mouse sıkıntı olur yine düşünmemiştim bakyanyana oynamanin ayri bir zevki oluyor bence ya
zaten iki kol var elimizde diger turlu zor isİkinizde de kol vs varsa belki evet ama tek klavye ile vs. pek olcak iş değil tek pc den oyun oynamak gerçi şimdi düşününce zaten a way out vs. bu oyunlarda zaten en az 1 kol zorunluluğu vs. istiyordur 2.kişi karakteri nasıl kontrol etcek mouse olmadan klavye hadi 2ye bölünürde mouse sıkıntı olur yine düşünmemiştim bak
Aynen onu hesap etmemiştim ben sonradan mantıklı geldi it takes two öneririm Unrawel Two da bence zevkli güzel bir oyun ama biraz sinir bozucu olabiliyor birbirinize karşı vs. de olmak üzere sinir krizi geçirtmelik birazzaten iki kol var elimizde diger turlu zor is