Öneri Tekirdağ Millenicom İyi Midir?

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,784
Merhaba, Tekirdağ Süleymanpaşa Hürriyet Mahallesindeki adresime Millenicom aboneliği başlattım. 73mbps altyapı var. Millenicom iyi midir bir sorun yaşar mıyım? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Türknet te düşünebilirsin. Türknetin genel merkezi Tekirdağ diye biliyorum hatta

Dünyanın en sorunsuz markası olsa dahi muhakkak 5 üzerinden 1 yıldız veren birileri çıkar :) O yüzden her zaman kendi tecrübeleriniz en doğru ve güvenli sonucu verir. Millenicom, son zamanlarda çokça adını duyuran ve prim yapan bir sağlayıcı. Genel olarak sıkıntılı olsa bu ivmeyi kazanması zor olurdu. Ancak dediğim gibi, her zaman sorun yaşayan birileri vardır ve olucaktır.

Türknet te düşünebilirsin. Türknetin genel merkezi Tekirdağ diye biliyorum hatta
Türknet pişman ettirdi. Başvuru yaptım her şey güzel hoş, 1 hafta sonra kuruluma geldiler. Gelen arkadaş daireme kablo çekecekti, çektiği kablonun ucuna rj11 takacağına Media Markt dan sıfır aldığım asus modemin kutusundaki barkodlu kabloyu kesip ek yaptı üstüne elektrik bandı attı. Görüntü çok kötüydü. Her neyse dedim internet gelsin de bir şekilde kabloyu hallederiz dedim. Türknetin öncesinde bildirdiğine göre bağlantı vs. her şey hazırmış kabloyu tak kurulumu yap kullan demişlerdi. Ne internet var ne bağlantı, Türk Telekom gelip bağlantınızı açacak vs. bir şeyler dediler bir de onu bir kaç gün beklemem gerekiyordu. Daha başlangıcında böyle kötü bir hizmet ile karşılaştırdığımdan daha sözleşmelerini imzalamadan iptal ettirdim. Bir de çektiği kıytırık işçilik kabloya 35TL para aldılar ücretsiz kurulumdu bir de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dünyanın en sorunsuz markası olsa dahi muhakkak 5 üzerinden 1 yıldız veren birileri çıkar :) O yüzden her zaman kendi tecrübeleriniz en doğru ve güvenli sonucu verir. Millenicom, son zamanlarda çokça adını duyuran ve prim yapan bir sağlayıcı. Genel olarak sıkıntılı olsa bu ivmeyi kazanması zor olurdu. Ancak dediğim gibi, her zaman sorun yaşayan birileri vardır ve olucaktır.
Valla doğru diyorsun. Ben o 1 yıldız veren birilerinden değilim ama ne zaman yeni bir hizmet vs. bir şey almaya kalksam ilk seferimde 1 yıldızlık hizmet bana denk geliyor. Deneyip göreceğim. Müşteri hizmetleri TürkNete göre şu anlık açık ara önde gibi.

Altyapı 39 desteklediği için 35 down / 6 up paket aldım.
86 TL ödüyorum.
38 down 5.70 up veriyor.

Yakınım 75 Mbps'lik aldı o da paket hızının üstünü alıyor.
screenshot-www.netspeed.com.tr-2022.03.19-22_27_31.png

sorgulama yaptığım zaman böyle çıkıyor iyi mi yani müşteri hizmetleri nasıl 100 mbps fiber kullanabilirmiyim

Netspeed bakabilirsin.
Ben memnunum.
Teşekkür ederim. TürkNet i denedim memnun kalmadım, 1. alternatifim Millenicom u da deneyeceğim memnun kalmazsam 2. alternatifim NetSpeed olacak.

Alıntıyı görüntüle
sorgulama yaptığım zaman böyle çıkıyor iyi mi yani müşteri hizmetleri nasıl 100 mbps fiber kullanabilirmiyim
Geçen Mayıs geçtim.
Sorunum olmadığı için konuşmadım desem yalan olmaz.
Ama bağlatma süresince + ipv6 ile ilgili aradığımda TT'a göre iyi olduklarını anladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim. TürkNet i denedim memnun kalmadım, 1. alternatifim Millenicom u da deneyeceğim memnun kalmazsam 2. alternatifim NetSpeed olacak.
Hayırlı olsun şimdiden.

Millenicom için davet kodum: 37799. Sende, bende 1 ay ücretsiz kullanabiliriz. Yeni aboneyim umarım sıkıntılar yaşamam.

Millenicom için davet kodum: 37799. Sende, bende 1 ay ücretsiz kullanabiliriz. Yeni aboneyim umarım sıkıntılar yaşamam.
Aboneliğimi başlattım çoktan. Sonradan davet kodu kullanma gibi bir şey oluyorsa yapayım.

Geri