Neler Yeni

Teknik çizim için mouse önerisi

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Kız arkadaşıma teknik çizim dersi için mouse alıcam hediye normalde Logitech pop veya pebble alıcaktım ama rahat değil dediler. Bütçem 400 500Tl civarı kablosuz olması önemli RGB ışık falan gerek yok sade bir şey daha güzel olur

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Kız arkadaşıma teknik çizim dersi için mouse alıcam hediye normalde Logitech pop veya pebble alıcaktım ama rahat değil dediler. Bütçem 400 500Tl civarı kablosuz olması önemli RGB ışık falan gerek yok sade bir şey daha güzel olur
bulabilirseniz logitech g305 alabilirsiniz hocam ikinci elde bütçenize denk geliyor sanırım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Enis
Hocam bahsettiğiniz mouseun kablosuz olanları 1500tl nerdeyse ben bütçe olarak 500tl belirtmiştim
Dostum bu mouse için defalarca konu açıldı indirim oldu 400tl ye düştü fiyatı. Kablosuz istediğinizi belirtmişssiz şimdi gördüm o fiyata alacağınız kablosuz mouseden pek hayır beklemeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Dikey mouse bu iş için daha iyi olur mu acaba? Bilgim yok pek. Onun dışında kablosuz sağlam bir mouse alıp geçebilirsin uygun fiyatlara. A4Tech FG35 kullanıyorum memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa
Kablosuz o fiyata zor bende autocad kullanıyorum ve laptop da çizim yapacaksam kablolu takıp çiziyorum. Benim kullandığım logitech g300s birde altına maus altlığı koydum mu cillop ve elede tam oturuyor.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Dikey mouse bu iş için daha iyi olur mu acaba? Bilgim yok pek. Onun dışında kablosuz sağlam bir mouse alıp geçebilirsin uygun fiyatlara. A4Tech FG35 kullanıyorum memnunum.
Sanırım a4tech alıcam bende fiyatı uygun kablosuz ergonomik duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz o fiyata zor bende autocad kullanıyorum ve laptop da çizim yapacaksam kablolu takıp çiziyorum. Benim kullandığım logitech g300s birde altına mouse altlığı koydum mu cillop ve elede tam oturuyor.
Alacağım kişi biraz dağınık biri kablolu hayatta kullanamaz. Oyun oynanamıcak haftada sadece 4 5 saat kullanılacak sadece o sebeple bu fiyataki kablosuz modellerini sorun olacağını düşünmüyorum

Top Bottom