SSD'den kısıp anakartı yükseltmişler işteSSD'yi düşürmüşler.
DA-Forum'u takip edip, mantıklı olanı yaptıklarına eminim.
SSD'den kısıp anakartı yükseltmişler işteSSD'yi düşürmüşler.
Demek ki yorumlarımızı dikkate almışlar.SSD'den kısıp anakartı yükseltmişler işte
varsa beni duysunlar beni kırdılar ben her türk teknoloji işi yapan markayı çok severim çünkü rekabet her zaman tüketiciye kazandırıro zaman burada bir teknobityotik yetkilisi vardır kesin bizi duydularsa
Gerçi o SSD sorunlu değil. F/P sayılır ama sorun yaşayanlar'da yok değil.Demek ki yorumlarımızı dikkate almışlar.
DA-Forum olarak bizi sevenlere de, sevmeyenlere de fayda sağlıyoruz.
Teknobiyotik Adlı kanalın diğer bilgisayar kanallarına hiciv yapması
Öncelikle herkese selam böyle bir konu açmak istemezdim lakin gün geçmiyor ki insanlar birbirinin yaptığı işe durduk yere laf atmasın Bugün forumda takılırken bir konu gördüm kanalın videosu şurada şimdi bu videoda ben ilk 60 saniyede biraz laf söylemiş ben de bundan rahatsız oldum insanlar...donanimarsivi.com
Bu yüzden sen abiŞöyle bir yanlış anlaşılma mı var? Tüm donanım kanalları markalardan destek alır! para alır veya ürün alır almayan kanal TR'de yok. ve bunu korkusuzca yıllardır söyleyen tek kişi benim. Önemli olan para için siyaha beyaz beyaza siyah dememek.
Örnek;
+ Asus ile çalışıyorum proje desteği alıyorum ama TUF serisini yerden yere bir tek ben vurdum. Milletin bayıla bayıla anlattığı Asus Flare Mekanik klavyeyi yerden yere vuran benim.
+ Intel ile çalışıyorum 9. Nesil'i yerden yere vuran tek benim
+ AMD ile çalışıyorum Athlon 200GE & 3900XT'nin ne kadar gereksiz bir işlemci olduğunu söyleyen benim.
+ MSI ile çalışıyorum MSI'ın Vigor GK80 klavyesini gömen benim
+ Nvidia ile çalışıyorum Nvidia'nın GTX 1650 ekran kartını yerden yere vuran benim
+ Sapphire ile çalışıyorum Sapphire'in tarihinde gördüğü en yüksek sıcaklıkları benim testim de gördü 79 derece gördüm gidin bakın TR'deki incelemelerde 60 derecenin üstüne çıkamamışlar.
+ Sırf siz istemediğiniz için ve benim beğenmediğim reddettiğim markaları ve paraları görseniz tahmin bile edemezsiniz.
+ daha niceleri...
Bakın forumun tepesinde AMD banner reklamı var ve biz bu reklamdan para kazanıyoruz haliyle ve AMD, 3900XT işlemciyi incelemeye gönderdi açın bakın 3900XT işlemci ile nasıl dalga geçtiğim ortada. Onu da geçelim bünyemizde bir sürü adam çalışıyoruz serverlar kiralar yer kiraları makinalar bunların bu harcamaların haddi hesabı yok. Dediğim gibi para kazanmayan bir tane bile kanal yok ama biz hiç bir zaman para için siyaha beyaz beyaza siyah demedik. Yaptığım içeriklerle de ve reddettiğim projelerle de bunlar açık ve net çok konuşacak bir şey yok.
Ve çok önemli bir şey söylemek istiyorum bizim en büyük gelir kaynağımız Bilgisayar Toplama videolarımız, ve sırf e-ticaret siteleri istediğim fiyata istediğim sistemleri çıkartamadıkları için iki ayda iki F/P sistemi iptal ettim yani bu bir anlamda biz para kaybettik ama takipçilerimizin düşünceleri ve istekleri daha önemli çünkü ben bu kanalı kurarken bunun için kurdum. Ve 2 sistemi 2 ayda iptal etmem bunların hepsi kayıtlıdır. Yani konuşulacak pek bir şey yok.
Adamsin reis Iyiki varsın sistemlerini 4 gözle bekliyorumŞöyle bir yanlış anlaşılma mı var? Tüm donanım kanalları markalardan destek alır! para alır veya ürün alır almayan kanal TR'de yok. ve bunu korkusuzca yıllardır söyleyen tek kişi benim. Önemli olan para için siyaha beyaz beyaza siyah dememek.
Örnek;
+ Asus ile çalışıyorum proje desteği alıyorum ama TUF serisini yerden yere bir tek ben vurdum. Milletin bayıla bayıla anlattığı Asus Flare Mekanik klavyeyi yerden yere vuran benim.
+ AMD ile çalışıyorum Athlon 200GE & 3900XT'nin ne kadar gereksiz bir işlemci olduğunu söyleyen benim.
+ Nvidia ile çalışıyorum Nvidia'nın GTX 1650 ekran kartını yerden yere vuran benim
+ Sapphire ile çalışıyorum Sapphire'in tarihinde gördüğü en yüksek sıcaklıkları benim testim de gördü 79 derece gördüm gidin bakın TR'deki incelemelerde 60 derecenin üstüne çıkamamışlar.
+ Sırf siz istemediğiniz için ve benim beğenmediğim reddettiğim markaları ve paraları görseniz tahmin bile edemezsiniz.
+ daha niceleri...
Bakın forumun tepesinde AMD banner reklamı var ve biz bu reklamdan para kazanıyoruz haliyle ve AMD, 3900XT işlemciyi incelemeye gönderdi açın bakın 3900XT işlemci ile nasıl dalga geçtiğim ortada. Onu da geçelim bünyemizde bir sürü adam çalışıyoruz serverlar kiralar yer kiraları makinalar bunların bu harcamaların haddi hesabı yok. Dediğim gibi para kazanmayan bir tane bile kanal yok ama biz hiç bir zaman para için siyaha beyaz beyaza siyah demedik. Yaptığım içeriklerle de ve reddettiğim projelerle de bunlar açık ve net çok konuşacak bir şey yok.
Ve çok önemli bir şey söylemek istiyorum bizim en büyük gelir kaynağımız Bilgisayar Toplama videolarımız, ve sırf e-ticaret siteleri istediğim fiyata istediğim sistemleri çıkartamadıkları için iki ayda iki F/P sistemi iptal ettim yani bu bir anlamda biz para kaybettik ama takipçilerimizin düşünceleri ve istekleri daha önemli çünkü ben bu kanalı kurarken bunun için kurdum. Ve 2 sistemi 2 ayda iptal etmem bunların hepsi kayıtlıdır. Yani konuşulacak pek bir şey yok.
Çok haklısın.Bu işin en iyisinden sistem bekliyoruz abi.Şöyle bir yanlış anlaşılma mı var? Tüm donanım kanalları markalardan destek alır! para alır veya ürün alır almayan kanal TR'de yok. ve bunu korkusuzca yıllardır söyleyen tek kişi benim. Önemli olan para için siyaha beyaz beyaza siyah dememek.
Örnek;
+ daha niceleri...
Bu sistem eski e1.5 dün çıkan 2020 edition olan dünkü çıkan hala 512gb ye a320SSD'yi düşürmüşler.