Neler Yeni

Teknobiyotik Adlı kanalın diğer bilgisayar kanallarına hiciv yapması

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
SSD'den kısıp anakartı yükseltmişler işte :p
Demek ki yorumlarımızı dikkate almışlar.
DA-Forum olarak bizi sevenlere de, sevmeyenlere de fayda sağlıyoruz. (y)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
o zaman burada bir teknobityotik yetkilisi vardır kesin bizi duydularsa
varsa beni duysunlar beni kırdılar ben her türk teknoloji işi yapan markayı çok severim çünkü rekabet her zaman tüketiciye kazandırır
lazım olduğunda sistem fiyatlarına girip baktığımız elin parmakları kadar mağaza var ben arkadaşlarıma çoğu zaman burdan topladım bilgisayarı diğer sitelerden de topluyorum da yani sözün özü her siteyi seviyoruz da müşteri olarak ben bu yorumu haketmediğimi düşünüyorum

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Demek ki yorumlarımızı dikkate almışlar.
DA-Forum olarak bizi sevenlere de, sevmeyenlere de fayda sağlıyoruz. (y)
Gerçi o SSD sorunlu değil. F/P sayılır ama sorun yaşayanlar'da yok değil.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Şöyle bir yanlış anlaşılma mı var? Tüm donanım kanalları markalardan destek alır! para alır veya ürün alır almayan kanal TR'de yok. ve bunu korkusuzca yıllardır söyleyen tek kişi benim. Önemli olan para için siyaha beyaz beyaza siyah dememek.

Örnek;
+ Asus ile çalışıyorum proje desteği alıyorum ama TUF serisini yerden yere bir tek ben vurdum. Milletin bayıla bayıla anlattığı Asus Flare Mekanik klavyeyi yerden yere vuran benim.
+ Intel ile çalışıyorum 9. Nesil'i yerden yere vuran tek benim
+ AMD ile çalışıyorum Athlon 200GE & 3900XT'nin ne kadar gereksiz bir işlemci olduğunu söyleyen benim.
+ MSI ile çalışıyorum MSI'ın Vigor GK80 klavyesini gömen benim
+ Nvidia ile çalışıyorum Nvidia'nın GTX 1650 ekran kartını yerden yere vuran benim
+ Sapphire ile çalışıyorum Sapphire'in tarihinde gördüğü en yüksek sıcaklıkları benim testim de gördü 79 derece gördüm gidin bakın TR'deki incelemelerde 60 derecenin üstüne çıkamamışlar.
+ Sırf siz istemediğiniz için ve benim beğenmediğim reddettiğim markaları ve paraları görseniz tahmin bile edemezsiniz.
+ daha niceleri...

Bakın forumun tepesinde AMD banner reklamı var ve biz bu reklamdan para kazanıyoruz haliyle ve AMD, 3900XT işlemciyi incelemeye gönderdi açın bakın 3900XT işlemci ile nasıl dalga geçtiğim ortada. Onu da geçelim bünyemizde bir sürü adam çalışıyoruz serverlar kiralar yer kiraları makinalar bunların bu harcamaların haddi hesabı yok. Dediğim gibi para kazanmayan bir tane bile kanal yok ama biz hiç bir zaman para için siyaha beyaz beyaza siyah demedik. Yaptığım içeriklerle de ve reddettiğim projelerle de bunlar açık ve net çok konuşacak bir şey yok.

Ve çok önemli bir şey söylemek istiyorum bizim en büyük gelir kaynağımız Bilgisayar Toplama videolarımız, ve sırf e-ticaret siteleri istediğim fiyata istediğim sistemleri çıkartamadıkları için iki ayda iki F/P sistemi iptal ettim yani bu bir anlamda biz para kaybettik ama takipçilerimizin düşünceleri ve istekleri daha önemli çünkü ben bu kanalı kurarken bunun için kurdum. Ve 2 sistemi 2 ayda iptal etmem bunların hepsi kayıtlıdır. Yani konuşulacak pek bir şey yok.
Bu yüzden sen abi

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Şöyle bir yanlış anlaşılma mı var? Tüm donanım kanalları markalardan destek alır! para alır veya ürün alır almayan kanal TR'de yok. ve bunu korkusuzca yıllardır söyleyen tek kişi benim. Önemli olan para için siyaha beyaz beyaza siyah dememek.

Örnek;
+ Asus ile çalışıyorum proje desteği alıyorum ama TUF serisini yerden yere bir tek ben vurdum. Milletin bayıla bayıla anlattığı Asus Flare Mekanik klavyeyi yerden yere vuran benim.
+ AMD ile çalışıyorum Athlon 200GE & 3900XT'nin ne kadar gereksiz bir işlemci olduğunu söyleyen benim.
+ Nvidia ile çalışıyorum Nvidia'nın GTX 1650 ekran kartını yerden yere vuran benim
+ Sapphire ile çalışıyorum Sapphire'in tarihinde gördüğü en yüksek sıcaklıkları benim testim de gördü 79 derece gördüm gidin bakın TR'deki incelemelerde 60 derecenin üstüne çıkamamışlar.
+ Sırf siz istemediğiniz için ve benim beğenmediğim reddettiğim markaları ve paraları görseniz tahmin bile edemezsiniz.
+ daha niceleri...

Bakın forumun tepesinde AMD banner reklamı var ve biz bu reklamdan para kazanıyoruz haliyle ve AMD, 3900XT işlemciyi incelemeye gönderdi açın bakın 3900XT işlemci ile nasıl dalga geçtiğim ortada. Onu da geçelim bünyemizde bir sürü adam çalışıyoruz serverlar kiralar yer kiraları makinalar bunların bu harcamaların haddi hesabı yok. Dediğim gibi para kazanmayan bir tane bile kanal yok ama biz hiç bir zaman para için siyaha beyaz beyaza siyah demedik. Yaptığım içeriklerle de ve reddettiğim projelerle de bunlar açık ve net çok konuşacak bir şey yok.

Ve çok önemli bir şey söylemek istiyorum bizim en büyük gelir kaynağımız Bilgisayar Toplama videolarımız, ve sırf e-ticaret siteleri istediğim fiyata istediğim sistemleri çıkartamadıkları için iki ayda iki F/P sistemi iptal ettim yani bu bir anlamda biz para kaybettik ama takipçilerimizin düşünceleri ve istekleri daha önemli çünkü ben bu kanalı kurarken bunun için kurdum. Ve 2 sistemi 2 ayda iptal etmem bunların hepsi kayıtlıdır. Yani konuşulacak pek bir şey yok.
Adamsin reis Iyiki varsın sistemlerini 4 gözle bekliyorum 😗

SeGeLoW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emirhan P.

Örnek;
+ daha niceleri...

Çok haklısın.Bu işin en iyisinden sistem bekliyoruz abi.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro
Magazinsel olarak müşterilere bakıyorum adamlar diyor: Asrock ne? Galax ne? Aerocoler ne? Biostar ne? Bunlar markamı diyorlar. Teknobiyotigin adı bilinmedik markaları satan toplama bilgisayarcılara çıkmış millet uzak duruyor. İnsanlar genel olarak msi ve asus gibi frimaları tercih ediyorlar ve gigabyte daha seyrek olarak diger ikisine kıyasla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,719
Üyeler
165,878
Son üye
miracavci
Top Bottom