🔥İndirim Teknobiyotik AMD Ryzen 9 7900X 13.149,14 ₺

Alınan ürün ithatalçı garantili değil ki dsitribitör garantili burada da satıcının pek etkisi olmuyor.
Direkt yetkili satıcı kendisi kanka allah aşkına ne konuşuton hâla ya? Çalışanı falan mısın? Hiç kimse önermiyor işte

işlemciyi kaç kişi hayatında garantiye göndermiş, sipariş veridim 2 günde geldi, belliki senin canını yakmış bunlar böyle saldırdığına göre
Güzel kardeşim bak sorun bu zaten biz garantisi rezalet diyoruz sen göndermeden yoo iyi diyorsun? Fanboyluğunda bu kadar umarım işlemcin bozulur

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Güzel kardeşim bak sorun bu zaten biz garantisi rezalet diyoruz sen göndermeden yoo iyi diyorsun? Fanboyluğunda bu kadar umarım işlemcin bozulur
lan ne fanboyluğu yapacam sizin gibi işi düzgün gitmeyen ucubeler her firmaya laf atıyor benimde itopyayla kaç tane sorunum oldu ben burda itopya şöyle böyle diyomuyum, işlemci indirime girmiş milletin aklını bulandırıyonuz alsınlar işte zorunuz ne

lan ne fanboyluğu yapacam sizin gibi işi düzgün gitmeyen ucubeler her firmaya laf atıyor benimde itopyayla kaç tane sorunum oldu ben burda itopya şöyle böyle diyomuyum, işlemci indirime girmiş milletin aklını bulandırıyonuz alsınlar işte zorunuz ne
sen bi ceza al bakalım maymun pp

Teknobiyotik güvenli 2 kere işlemci almıştım

Teknobiyotikin zamanında perpadaki ofisinden elden mal almış nadir kişilerden biriyimdir sanırım. Herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Ancak sorun yaşanınca da marka güvensiz olmuyor. Talihsizlik yaşamak ile dolandırılmak farklı şeyler.

hiç bişey verdiğin yok maymun
kahkaha.jpeg

ahlaksız.jpeg

Firmadan ben de onlarca alışveriş yaptım, aldığım ürünlerden sadece 1 tanesinde sorun yaşadım (anakart), tüm süreçleri son gününe kadar bekleyip, para iadesini de son gün yaptılar. Firma 5k lirayı bir gün daha geç gönderirsem kârdır mantığında çalışıyor. Büyük ancak kurumsallaşamamış bir firma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,353
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri