Neler Yeni

🔥İndirim Teknobiyotik AMD Ryzen 9 7900X 13.149,14 ₺

En İyi Cevap
3
Alınan ürün ithatalçı garantili değil ki dsitribitör garantili burada da satıcının pek etkisi olmuyor.
Direkt yetkili satıcı kendisi kanka allah aşkına ne konuşuton hâla ya? Çalışanı falan mısın? Hiç kimse önermiyor işte

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
En İyi Cevap
3
işlemciyi kaç kişi hayatında garantiye göndermiş, sipariş veridim 2 günde geldi, belliki senin canını yakmış bunlar böyle saldırdığına göre
Güzel kardeşim bak sorun bu zaten biz garantisi rezalet diyoruz sen göndermeden yoo iyi diyorsun? Fanboyluğunda bu kadar umarım işlemcin bozulur

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Güzel kardeşim bak sorun bu zaten biz garantisi rezalet diyoruz sen göndermeden yoo iyi diyorsun? Fanboyluğunda bu kadar umarım işlemcin bozulur
lan ne fanboyluğu yapacam sizin gibi işi düzgün gitmeyen ucubeler her firmaya laf atıyor benimde itopyayla kaç tane sorunum oldu ben burda itopya şöyle böyle diyomuyum, işlemci indirime girmiş milletin aklını bulandırıyonuz alsınlar işte zorunuz ne

En İyi Cevap
3
lan ne fanboyluğu yapacam sizin gibi işi düzgün gitmeyen ucubeler her firmaya laf atıyor benimde itopyayla kaç tane sorunum oldu ben burda itopya şöyle böyle diyomuyum, işlemci indirime girmiş milletin aklını bulandırıyonuz alsınlar işte zorunuz ne
sen bi ceza al bakalım maymun pp

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Emre
Teknobiyotik güvenli 2 kere işlemci almıştım

En İyi Cevap
3

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kenan Çelik
Teknobiyotikin zamanında perpadaki ofisinden elden mal almış nadir kişilerden biriyimdir sanırım. Herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Ancak sorun yaşanınca da marka güvensiz olmuyor. Talihsizlik yaşamak ile dolandırılmak farklı şeyler.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
hiç bişey verdiğin yok maymun
kahkaha.jpeg

ahlaksız.jpeg

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Selim
İndirim bile değil, bunun neyini paylaşıyorsun?
Akakçe de daha ucuza sergilenen ürünü paylaşmanın nesi mantıklı

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Firmadan ben de onlarca alışveriş yaptım, aldığım ürünlerden sadece 1 tanesinde sorun yaşadım (anakart), tüm süreçleri son gününe kadar bekleyip, para iadesini de son gün yaptılar. Firma 5k lirayı bir gün daha geç gönderirsem kârdır mantığında çalışıyor. Büyük ancak kurumsallaşamamış bir firma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,733
Üyeler
161,335
Son üye
denizmir
Top Bottom