İyi dedin Charles leclerc abim.Teknobiyotikten ucuza alacağıma N11, HB vb. platformlardan daha pahalı almayı tercih ederim.
Şurdan da bir şey alasım gelmiyor...Teknik özellik yazmıyor bilginize güvenilirlik endişeniz varsa arayıp sorun derim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Teknobiyotik biraz sorunlu gibi bir satıcı.Teknik özellik yazmıyor bilginize güvenilirlik endişeniz varsa arayıp sorun derim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Eskiden beri alisveris yapiyorum ordan birsuru sey almisligim var teknobiyotikten hicbir sikinti yasamadim guvenilirlikle ilgili suphe olmasin kafanizdaEmin misin kıral? Forumdaki TB konularını oku istersen. Bu firma nasıl yetkili satıcı olabilmiş anlamak zor.
Kral bir ürün gelmez falan mı dedik? Ürünlerinin arkasında durmuyorlar ve çokça kişide bunu söylüyor sen yaşamadın diye iyi olmuyor.Eskiden beri alisveris yapiyorum ordan birsuru sey almisligim var teknobiyotikten hicbir sikinti yasamadim guvenilirlikle ilgili suphe olmasin kafanizda
amd 5800x3d almıştım bi sorun çıkmadıEmin misin kıral? Forumdaki TB konularını oku istersen. Bu firma nasıl yetkili satıcı olabilmiş anlamak zor.
CANIM KARDEŞİM ÜRÜNÜ GARANTİYE GÖNDERMEN GEREKTİ Mİ?amd 5800x3d almıştım bi sorun çıkmadı
Alınan ürün ithatalçı garantili değil ki dsitribitör garantili burada da satıcının pek etkisi olmuyor.CANIM KARDEŞİM ÜRÜNÜ GARANTİYE GÖNDERMEN GEREKTİ Mİ?