Neler Yeni

Yardım Teknobiyotik iade hakkında

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Eyupcan
arkadaşlar merhaba sıvı soğutma aldım artic freezer 3 420mm fakat kasama sığmadı kasamda 420mm desteği var fakat radyotör ekstra 3 parmak uzun olduğu için sığmadı firmaya söyledim iade talebi başlatıcam ama başlatamıyorum kargo hala dağıtımda diyor o yüzden iade talebi başlatamıyorum bunun hakkında mail attım fakat hala kargo firması onaylamadı için diyor kargo numarasına baktığımda teslim edilidği yazıyor tüketici hakem heyetine mi gideyim direk ürünü zaten kullanmadım sadece görsel olarak baktım
1739104473680.png

Aykut D.

80+ Gold
Ürünü tekrar satışa uygun, olduğu gibi paketlediysen sorun çıkarmazlar .

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Eyupcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka bilemedim bi cok vurdum duymaz gibiler telefonda aradığım adamla mailleştiğim konustuğk adamlar bşr deil

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Tayfun Balım
Öncelikle geçmiş olsun. Arctic sıvı soğutmaların radyatörü hem çok kalın hem de aşağıdan ve yukarıdan toplam 3 santimetre pay var. Almadan önce konu açsaydınız iyi olabilirdir . Siz destekle tekrar iletişim kurarsanız ürünü kullanmadığınızı ve olduğu gibi paketlediğinizi söyleyin muhtemelen iade konusunda sıkıntı çıkmayacaktır.
Kargo onaylanma meselesi sistemsel bir sorun olabilir.

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Eyupcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun. Arctic sıvı soğutmaların radyatörü hem çok kalın hem de aşağıdan ve yukarıdan toplam 3 santimetre pay var. Almadan önce konu açsaydınız iyi olabilirdir . Siz destekle tekrar iletişim kurarsanız ürünü kullanmadığınızı ve olduğu gibi paketlediğinizi söyleyin muhtemelen iade konusunda sıkıntı çıkmayacaktır.
Kargo onaylanma meselesi sistemsel bir sorun olabilir.
olabilir hocam teşekkür ettim <333

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,600
Üyeler
167,525
Son üye
Darknigh7
Top Bottom