JeyliBon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 484
Yapar birazDarboğaz yapmaz mı bu ?(2k oynamayacak ise)
Yapar birazDarboğaz yapmaz mı bu ?(2k oynamayacak ise)
Bence ikisini de almasın biraz daha beklesin 3060 + 3600 derken darboğaz olmaması için 2k oynaması gerek üstüne 2k monitör gerek falan bilemedim yani alıp değiştirecek ise işlemciyi okey ama o da benim gibi tek seferlik alıp değiştirmekle uğraşmayacak ise biraz daha sabretmesini tavsiye ederim.2060 sistem almaktan iyidir bence
alınmaz
piyasa pek normalleşcek gibi durmuyor yakın zamanda şuanki piyasaya göre incebeSsd kötü hocam ve pahalı bence.(normale göre)
Bekleyin dediler ama piyasa git gide daha kötü duruma geldiBence ikisini de almasın biraz daha beklesin 3060 + 3600 derken darboğaz olmaması için 2k oynaması gerek üstüne 2k monitör gerek falan bilemedim yani alıp değiştirecek ise işlemciyi okey ama o da benim gibi tek seferlik alıp değiştirmekle uğraşmayacak ise biraz daha sabretmesini tavsiye ederim.
Bu arada Mardin'in neresinden
SavurBence ikisini de almasın biraz daha beklesin 3060 + 3600 derken darboğaz olmaması için 2k oynaması gerek üstüne 2k monitör gerek falan bilemedim yani alıp değiştirecek ise işlemciyi okey ama o da benim gibi tek seferlik alıp değiştirmekle uğraşmayacak ise biraz daha sabretmesini tavsiye ederim.
Bu arada Mardin'in neresinden .d
Artuklu ben de buyurun bir gün çay kahve ısmarlayayım(isterseniz tabi) donanım bilgilerimizi paylaşalım şu sıralar PC almayı düşünüyorum belki yardımınız dokunur.Savur
Ben eskişehirde yaşıyorumArtuklu ben de buyurun bir gün çay kahve ısmarlayayım(isterseniz tabi) donanım bilgilerimizi paylaşalım şu sıralar PC almayı düşünüyorum belki yardımınız dokunur.
Canınız sağ olsun başka zaman artık gelirseniz.Ben eskişehirde yaşıyorum![]()
Gelirsem söylerim seve seve görüşürüzCanınız sağ olsun başka zaman artık gelirseniz.
İyi forumlar![]()
Aynen çok uzak değilim zaten memleket Diyarbakır,oraya da uğruyorum arada.Gelirsem söylerim seve seve görüşürüz
Aynen çok uzak değilim zaten memleket Diyarbakır,oraya da uğruyorum arada.