teknobiyotik p2 alınır mı

2060 sistem almaktan iyidir bence
Bence ikisini de almasın biraz daha beklesin 3060 + 3600 derken darboğaz olmaması için 2k oynaması gerek üstüne 2k monitör gerek falan bilemedim yani alıp değiştirecek ise işlemciyi okey ama o da benim gibi tek seferlik alıp değiştirmekle uğraşmayacak ise biraz daha sabretmesini tavsiye ederim.

Bu arada Mardin'in neresinden .d

Ssd kötü hocam ve pahalı bence.(normale göre)
piyasa pek normalleşcek gibi durmuyor yakın zamanda şuanki piyasaya göre incebe
Bence ikisini de almasın biraz daha beklesin 3060 + 3600 derken darboğaz olmaması için 2k oynaması gerek üstüne 2k monitör gerek falan bilemedim yani alıp değiştirecek ise işlemciyi okey ama o da benim gibi tek seferlik alıp değiştirmekle uğraşmayacak ise biraz daha sabretmesini tavsiye ederim.

Bu arada Mardin'in neresinden
Bekleyin dediler ama piyasa git gide daha kötü duruma geldi

Bu arada Mardin'in neresinden .d
Savur

Bu sistemin daha iyisi gaminggen'de 8500 TL idi.Bu fiyat verilmez.

Artuklu ben de buyurun bir gün çay kahve ısmarlayayım(isterseniz tabi) donanım bilgilerimizi paylaşalım şu sıralar PC almayı düşünüyorum belki yardımınız dokunur.
Ben eskişehirde yaşıyorum :(

Alınmaz. Bu arada Teknobiyotik'in hiçbir sistemini almayalım bence her videoda bi kanala sürekli laf atmadan duramıyorlar uyuz oluyorum:mad: o.O2.

Geri