Neler Yeni

Teknobiyotik Rezilliği

Can...

80+ Platinum
Teknobiyotik rezil bir yer hocam oradan mx4 dışında başka bir şey alınmaz ben ürünümü iade etmeye çalışırken ne yalanlar uydurmuşlardı hatta beni siteden yasaklayıp aradığımda yüzüme kapatıyorlardı. İnternete bakarsanız bunların nadiren olmadığını neredeyse herkese yaptıklarını görürsünüz (İade ürünün kargo paralarını bana ödettiler kanuna aykırı olmasına rağmen)
Ben işlemci aldım iyi ki bişey çıkmadı 😂

Can...

80+ Platinum

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Bu nasıl cevap la servis gerektiği zaman sıfır ürün yollamak zorunda ne ayak bunlar
yok kanka bunların sitelerine yazdığı maddeler kanundan daha geçerli boşver
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana iade paramı vermemek için siteden banladılar beni :D amazon paramı verdi ben de ürünü göndermedim onlara rehin tutuyorum şu anlık kargo paramı verirlerse göndericem

Can...

80+ Platinum
yok kanka bunların sitelerine yazdığı maddeler kanundan daha geçerli boşver
Ben ryzen 5 5500 aldım bunlardan iade etcektin kargo 8 gün gelmedi diye sonra okudum yorumları vaz geçtim daha berbat şekilde elime geçer diye paketlemeleride berabatti öylesine kutuya koymuşlar büyük sağa-sola sallanıyordu işlemci içinde

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Garantiye PSU gondermistim ve bana onarim mümkün olmadığını ve upgrade edeceklerini söylediler. Gelen cihazda ne bir kutu ne bir güç kablosu. Çizikler ve pislikler var. En önemlisi de vidalar açılmış hatta bir tanesi açılmaktan yalama yapmış. Bence bunlar benim psuyu aldılar. Yerine piyasada bile olmayan depolarında bir kullanicinin bozuk cihazını bana gönderdiler.
Böyle upgrade mi olur ? Nerde benim garanti hakkım...
Şikayet et aga haklısın

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Ben ryzen 5 5500 aldım bunlardan iade etcektin kargo 8 gün gelmedi diye sonra okudum yorumları vaz geçtim daha berbat şekilde elime geçer diye paketlemeleride berabatti öylesine kutuya koymuşlar büyük sağa-sola sallanıyordu işlemci içinde
öyle zaten youtube kanallarına bak adamların tüketici ile nasıl iletişim kuruyolar :D CEOları tam bir medeniyet yoksunu atar gider yapıyo bi de

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Geçmiş olsun. Thh ye kesinlikle başvurun

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Özgür Turan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Bilgisayar
Garantiye PSU gondermistim ve bana onarim mümkün olmadığını ve upgrade edeceklerini söylediler. Gelen cihazda ne bir kutu ne bir güç kablosu. Çizikler ve pislikler var. En önemlisi de vidalar açılmış hatta bir tanesi açılmaktan yalama yapmış. Bence bunlar benim psuyu aldılar. Yerine piyasada bile olmayan depolarında bir kullanicinin bozuk cihazını bana gönderdiler.
Böyle upgrade mi olur ? Nerde benim garanti hakkım...

vay arkadaş hocam resim vs var mı ekleseydiniz merak ettik

Can...

80+ Platinum
öyle zaten youtube kanallarına bak adamların tüketici ile nasıl iletişim kuruyolar :D CEOları tam bir medeniyet yoksunu atar gider yapıyo bi de
El değiştirmesi şart desene adam akıllı birine geçse iyi olur

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
ya kardeşim illa şikayet edip bir sonuca neden ulaşıyoruz ki bunu düşünerek hareket edip sana en başta direk 0 yada düzgün ürün göndermek çok mu zor aradaki zaman kaybına değmiyor ki neyse sonuca ulaştıysan ne mutlu sana bu bizim insanımız ne zaman düzgün iş yapacak acaba merak ediyorum.

Top Bottom