Neler Yeni

Teknobiyotik Rezilliği

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Emre Efe
ya kardeşim illa şikayet edip bir sonuca neden ulaşıyoruz ki bunu düşünerek hareket edip sana en başta direk 0 yada düzgün ürün göndermek çok mu zor aradaki zaman kaybına değmiyor ki neyse sonuca ulaştıysan ne mutlu sana bu bizim insanımız ne zaman düzgün iş yapacak acaba merak ediyorum.
çünkü bu bir psikoloji oyunudur hocam 10 kişiye bunu yapsan belki 6-7 kişi yapıcak bunu en fazla geri kalanı cebine kalıcak adamın

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
çünkü bu bir psikoloji oyunudur hocam 10 kişiye bunu yapsan belki 6-7 kişi yapıcak bunu en fazla geri kalanı cebine kalıcak adamın
allah yedirmesin kanka düzgün iş yapsa 10 kişi değil de 1000 kişiye ürün vermiş olur kısa yoldan nasıl para kazanırız hesabındalar:)

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
teknobiyotik'ten hem kasa hem ekran kartı aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım bu kadar sorunlu site olduğunu bu post'tan öğrenmiş oldum :unsure:

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
TB dahil bütün satıcı ve sitelerden tek memnun olan benim sanırım :D

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,084
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bunların youtube kanallarında yorum yapanlara verdikleri cevapları görseniz bir daha alışveriş yapmazsınız bu kekolardan.
Ergen ergen atar yapıyorlar youtube videolarının yorumlarında.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Garantiye PSU gondermistim ve bana onarim mümkün olmadığını ve upgrade edeceklerini söylediler. Gelen cihazda ne bir kutu ne bir güç kablosu. Çizikler ve pislikler var. En önemlisi de vidalar açılmış hatta bir tanesi açılmaktan yalama yapmış. Bence bunlar benim psuyu aldılar. Yerine piyasada bile olmayan depolarında bir kullanicinin bozuk cihazını bana gönderdiler.
Böyle upgrade mi olur ? Nerde benim garanti hakkım...
Valla hocam bende sıkıntı yaşadım fakat doğru şekilde konuşunca çözüyorlar.
1661265310648.png

1661265235550.png

1661265122369.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunların youtube kanallarında yorum yapanlara verdikleri cevapları görseniz bir daha alışveriş yapmazsınız bu kekolardan.
Ergen ergen atar yapıyorlar youtube videolarının yorumlarında.
Kim yönetiyor bilmiyorum fakat kurumsallıktan çok uzaklar

KnightDavion

80+ Bronze
Garantiye PSU gondermistim ve bana onarim mümkün olmadığını ve upgrade edeceklerini söylediler. Gelen cihazda ne bir kutu ne bir güç kablosu. Çizikler ve pislikler var. En önemlisi de vidalar açılmış hatta bir tanesi açılmaktan yalama yapmış. Bence bunlar benim psuyu aldılar. Yerine piyasada bile olmayan depolarında bir kullanicinin bozuk cihazını bana gönderdiler.
Böyle upgrade mi olur ? Nerde benim garanti hakkım...

Bunun benzerini bana 2015'de yaptılar.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hacı şimdi adamlar nerden bilsinler senin kırıp kırmadığını? Durduk yere cam patladı diyorsun da nasıl kanıtlayacaksın?
İşte darlayınca ve doğru şekilde konuşunca çözüyorlar diyorum ya

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Emre Efe
Valla hocam bende sıkıntı yaşadım fakat doğru şekilde konuşunca çözüyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kim yönetiyor bilmiyorum fakat kurumsallıktan çok uzaklar

İşte darlayınca ve doğru şekilde konuşunca çözüyorlar diyorum ya
hocam ben darlayınca beni siteden banladılar ve telefonları yüzüme kapattılar :D üstüne amazondan mesaj attığımda cevap bile vermediler amazondan almasaydım sanırım ürünüm elimde kalıcaktı ve param yanacaktı allahtan amazon paramı verdi ama ürünü geri vermedim :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam ben darlayınca beni siteden banladılar ve telefonları yüzüme kapattılar :D üstüne amazondan mesaj attığımda cevap bile vermediler amazondan almasaydım sanırım ürünüm elimde kalıcaktı ve param yanacaktı allahtan amazon paramı verdi ama ürünü geri vermedim :D
hocam siteden yazmayacaksınız işte, mail atmanız gerek. Ben başta mail attım sonra ardından siteden yazdım sitede desteği kapatıp maile yönlendirdiler.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Emre Efe
hocam siteden yazmayacaksınız işte, mail atmanız gerek. Ben başta mail attım sonra ardından siteden yazdım sitede desteği kapatıp maile yönlendirdiler.
hocam hadi sitede destek vermiyorlar diyelim de (banlamaları hala mantıklı değil) telefondan 100 defa yüze kapatmak ne? ben olduğumu anlayınca direkt telefonu yüzüme kapatıyolardı o günden beri o firmaya savaş açtım nerde konu görsem yaşadıklarımı anlatıp kötülüyorum valla çok kan emici bir firmalar

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam hadi sitede destek vermiyorlar diyelim de telefondan 100 defa yüze kapatmak ne? ben olduğumu anlayınca direkt telefonu yüzüme kapatıyolardı o günden beri o firmaya savaş açtım nerde konu görsem yaşadıklarımı anlatıp kötülüyorum valla çok kan emici bir firmalar
Zaten TB öyle fakat ben sorun yaşamadım :D
Bana niye öyle davrandılar onuda bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,817
Üyeler
160,144
Son üye
LoLe
Top Bottom