Mustafa53tr
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
yakın pc ikiside gt 1030 tek dez avantaj o kadar
Teknobiyotik kasa ve ekran kartından kisiyor dikkat eder sen galax ekran kartları teknobiyotik de 200-300 TL daha ucuzİnce hesaptaki bu pc ye r3 3200g + 1tb hardisk ekleyip aldım teknobiyotik sitesi kötü geldi bana çok ucuz
ya sonuçta marka aynı kalite aynı ama bunun sonrası var ben galax markasını duydum ama dediğin gibi malzemesi nasıldır soğutması nasıldır bilmiyorum satın aldıktan sonra memnuniyette önemliTeknobiyotikten bence pc alınmaz gibi geliyor kalitesiz parça kullanıyorlar böyle diyenler var
teknobiyotikteki pc ,çünkü rx 560 daha performanslı bir kart 1030 gt ye göre,sadece burda işlemci farkı çıkıyor,işlmeci olarak 2200g seçebilirsin teknobiyotikte,İnce hesaptaki bu pc ye r3 3200g + 1tb hardisk ekleyip aldım teknobiyotik sitesi kötü geldi bana çok ucuz
ya sonuçta marka aynı kalite aynı ama bunun sonrası var ben galax markasını duydum ama dediğin gibi malzemesi nasıldır soğutması nasıldır bilmiyorum satın aldıktan sonra memnuniyette önemli
Arkadaşlar Galax firması soğutma konusunda sorun yaratmayan bir firma. Hiç olumsuz yorum görmedim. Galax Zotac ve Inno3D gibi firmalar yurt dışında kendini ispat etmiş markalardır.ya sonuçta marka aynı kalite aynı ama bunun sonrası var ben galax markasını duydum ama dediğin gibi malzemesi nasıldır soğutması nasıldır bilmiyorum satın aldıktan sonra memnuniyette önemli
galax markası kullanıyorum benArkadaşlar Galax firması soğutma konusunda sorun yaratmayan bir firma. Hiç olumsuz yorum görmedim. Galax Zotac ve Inno3D gibi firmalar yurt dışında kendini ispat etmiş markalardır.