Teknoloji Kanalları Hakkında

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,602
1756803785704.webp

1756803846367.webp

1756803891330.webp

1756803952027.webp

1756804040250.webp

Teknoloji kanalları Split Screen haber video sistemine geçmeye başlamış, bu yeni trend mi?
Abdullah Hocayada yakışır bu tarz videolar aslında

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Teknoloji kanalları Split Screen haber video sistemine geçmeye başlamış, bu yeni trend mi?
Abdullah Hocayada yakışır bu tarz videolar aslında
Güzel aslında tam bir inceleme kanalı gibi oluyir basıları hep böyleydi abdullah hocama yakışmaz o adam gtx 1060 devrinden beri aynı şekilde takılıyor ve değişirse üzülürüz kanalın özelliği o

Güzel aslında tam bir inceleme kanalı gibi oluyir basıları hep böyleydi abdullah hocama yakışmaz o adam gtx 1060 devrinden beri aynı şekilde takılıyor ve değişirse üzülürüz kanalın özelliği o
Şöyle sağa bi ben gelsem yine mi üzülürsün be?

Bence yakışır, çünkü abdullah abi diğerlerine göre daha gençlerin dilinden anlıyor konuşma tarzıda sarıyor, bence çok sempatik bir ortam olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürekli atılmıyor ki haftada 1 yada ayda 1 kez yapılabilir kanala faydası bile olabilir kendi düşüncem.

Son düzenleme:
Bence yakışır, çünkü abdullah abi diğerlerine göre daha gençlerin dilinden anlıyor konuşma tarzıda sarıyor, bence çok sempatik bir ortam olur.

Sürekli atılmıyor ki haftada 1 yada ayda 1 kez yapılabilir bence kanala faydası bile olabilir kendi düşüncem.
Olabilir aslında

Yok be hocam sen gel :D video tarzı önemli sadece

Sürekli atılmıyor ki haftada 1 yada ayda 1 kez yapılabilir kanala faydası bile olabilir kendi düşüncem.

Arada yaşlılara da hitap etmesi lazım. Geçen izliyorum Ezrak diyor, performans diyor. Anlamadım ilk başta, meğer Asrock'muş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri