Güzel aslında tam bir inceleme kanalı gibi oluyir basıları hep böyleydi abdullah hocama yakışmaz o adam gtx 1060 devrinden beri aynı şekilde takılıyor ve değişirse üzülürüz kanalın özelliği oAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Teknoloji kanalları Split Screen haber video sistemine geçmeye başlamış, bu yeni trend mi?
Abdullah Hocayada yakışır bu tarz videolar aslında
Şöyle sağa bi ben gelsem yine mi üzülürsün be?Güzel aslında tam bir inceleme kanalı gibi oluyir basıları hep böyleydi abdullah hocama yakışmaz o adam gtx 1060 devrinden beri aynı şekilde takılıyor ve değişirse üzülürüz kanalın özelliği o
Bence yakışır, çünkü abdullah abi diğerlerine göre daha gençlerin dilinden anlıyor konuşma tarzıda sarıyor, bence çok sempatik bir ortam olur.Şöyle sağa bi ben gelsem yine mi üzülürsün be?
Sürekli atılmıyor ki haftada 1 yada ayda 1 kez yapılabilir kanala faydası bile olabilir kendi düşüncem.Güzel aslında tam bir inceleme kanalı gibi oluyir basıları hep böyleydi abdullah hocama yakışmaz o adam gtx 1060 devrinden beri aynı şekilde takılıyor ve değişirse üzülürüz kanalın özelliği o
Olabilir aslındaBence yakışır, çünkü abdullah abi diğerlerine göre daha gençlerin dilinden anlıyor konuşma tarzıda sarıyor, bence çok sempatik bir ortam olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürekli atılmıyor ki haftada 1 yada ayda 1 kez yapılabilir bence kanala faydası bile olabilir kendi düşüncem.
Yok be hocam sen gelŞöyle sağa bi ben gelsem yine mi üzülürsün be?
Arka planda varsın diye biliyorum ön planda olsan tadından yenmezŞöyle sağa bi ben gelsem yine mi üzülürsün be?
Gafta kanal açalım destek oluruz nolcakArka planda varsın diye biliyorum ön planda olsan tadından yenmez![]()
Arka planda varsın diye biliyorum ön planda olsan tadından yenmez![]()
Bizde deriniz
Bence yakışır, çünkü abdullah abi diğerlerine göre daha gençlerin dilinden anlıyor konuşma tarzıda sarıyor, bence çok sempatik bir ortam olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürekli atılmıyor ki haftada 1 yada ayda 1 kez yapılabilir kanala faydası bile olabilir kendi düşüncem.
E öyle okunmuyo muArada yaşlılara da hitap etmesi lazım. Geçen izliyorum Ezrak diyor, performans diyor. Anlamadım ilk başta, meğer Asrock'muş.