Neler Yeni

TEKNOPANDA-KARAKIZ almak istiyorum ancak darboğazdan korkuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Özgür
@Abdullah Hacıgül Abi öncelikle merhaba iyi akşamlar itopyadan almayı düşündüğüm sistemde 3060ti ve ryzen 5 3600 kullaniliyor buda beni korkutuyor 1080p monitörde darboğaz olacağını düşünüyorum. 10.000tl gibi bir para harcayıp üzülmek istemem lütfen yardımcı olursan sevinirim.

Almak istediğim sistem budur https://www.itopya.com/teknopanda-k...-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-PC/

Abi oynayacağım oyunlar fps oyunları ve hikayeli oyunlar (pubg-cs-valo-gta5 bunları örnek verebilirim) Lütfen yardımcı ol Abdullah abi eğer bu sistemi önermezsen önerebileceğin bir sistem var mıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Arda Doğan
@Abdullah Hacıgül Abi öncelikle merhaba iyi akşamlar itopyadan almayı düşündüğüm sistemde 3060ti ve ryzen 5 3600 kullaniliyor buda beni korkutuyor 1080p monitörde darboğaz olacağını düşünüyorum. 10.000tl gibi bir para harcayıp üzülmek istemem lütfen yardımcı olursan sevinirim.

Almak istediğim sistem budur https://www.itopya.com/teknopanda-k...-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-PC/

Abi oynayacağım oyunlar fps oyunları ve hikayeli oyunlar (PUBG-cs-valo-gta5 bunları örnek verebilirim) Lütfen yardımcı ol Abdullah abi eğer bu sistemi önermezsen önerebileceğin bir sistem var mıdır ?
1080p de sıkıntı yapar. Monitörü almadıysan 2k almalısın. Bu şekilde sıkıntı ortadan kalkar. Veya oc bilgin varsa yapabilirsin bu şekilde kullanırsın ama !!!! Ünlemli belirtiyorum bilgin yoksa ya birisinden yardım alarak yap (forumda vardır) ya da bilene yaptır
Mesaj otomatik birleştirildi:

1080p de sıkıntı yapar. Monitörü almadıysan 2k almalısın. Bu şekilde sıkıntı ortadan kalkar. Veya oc bilgin varsa yapabilirsin bu şekilde kullanırsın ama !!!! Ünlemli belirtiyorum bilgin yoksa ya birisinden yardım alarak yap (forumda vardır) ya da bilene yaptır
Ayrıca stok soğutucu ile yaparsan yük altında büyük zora girer haberin olsun bir işlemci soğutucu almadan yapma

Top Bottom