Teknoqueen kasa nasıl

Reaksiyon skoru
7
Dostlar selamlar buradan uzunca süredir yazisiyorum itopyadan teknoqueen almaya karar verdim ancak kasadan pek anlamiyorum nettede baktim hic yorum yok size zahmet teknoqueen in kasasına bi bakıp nasil olduğunu söyleyebilir misiniz

Dostum link atarmisin

Daha ucuz bir şekilde game garajdan alabilirsiniz
5AN sistemini ekran kartını 1660s yapıp RAM leri de 16 yapabilirsiniz bı bakın öyle alın derim

Baktim ama 5700 yl
Daha ucuz bir şekilde game garajdan alabilirsiniz
5AN sistemini ekran kartını 1660s yapıp RAM leri de 16 yapabilirsiniz bı bakın öyle alın derim
Baktim ama 5700tl civari bir sey tuttu bana bu daha uygun geldi ayrica ben sadece kasayi sormustum yani hava sirkülasyonu fln nasildir diye öbür parcalar hakkinda bilgim var sağolun yine de

Baktim ama 5700 yl
Baktim ama 5700tl civari bir sey tuttu bana bu daha uygun geldi ayrica ben sadece kasayi sormustum yani hava sirkülasyonu fln nasildir diye öbür parcalar hakkinda bilgim var sağolun yine de
Kasanın önünde cam olduğundan dolayı iceri temiz hava alamıyor, bana kalırsa önü mesh bir kasa alın

Peki ordaki hangi seçeneği tercih etmeliyim
Eğer bütçen varsa thermaltake versa, az varsa power boostun var, onların ikisi de mesh yani hava akışını iyi sağlar aynı kasa bizim burada var işlemci 70-85 derece %45-50 yük altında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bence itopya dan alma, ben 1 yıl önce aldığım da 15 günde geldi ilk geldiği zaman ana kartı bozuk çıktı bide onunla uğraştım. Tamamen elime gelmesi 45 gün sürdü

Eğer bütçen varsa thermaltake versa, az varsa power boostun var, onların ikisi de mesh yani hava akışını iyi sağlar aynı kasa bizim burada var işlemci 70-85 derece %45-50 yük altında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bence itopya dan alma, ben 1 yıl önce aldığım da 15 günde geldi ilk geldiği zaman ana kartı bozuk çıktı bide onunla uğraştım. Tamamen elime gelmesi 45 gün sürdü
Hangi site tavsiye edersiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,864
Üyeler
188,176
Son üye
tunafish
Geri