Neler Yeni

Teknosa iade almıyor

Tricepos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fatih gümüşkabak
Teknosadan telefon aldım, beğenmedim. İade etmek için mağazaya gittim. Ürünü internetten almadığım için 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkımı kullanamıyorum. Ayrıca ürünü peşin aldığım için 7 günde cayma hakkımı da kullanamıyorum. Peki bunu nasıl iade edebilirim?

Zreqw22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
M.d
hocam yanlış bilmiyorsam 2 haftalık iade süreci sadece internet için geçerli ürünü incelemeden aldığımız icin

şahin doğan

80+ Platinum
İade edemezsin. Sorun var vs vs gibi şeyler ile uğraşırsan zamanından çalarsın o kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
B.
Direkt olarak mağazadan alışveriş yaptığınız için iade etme şansınız maalesef ki yok. Cayma hakkınız yalnızca mesafeli satışlarda geçerli, yani web'den almış olmalıydınız.

Bazı durumlarda mağaza inisiyatif alarak hediye çeki karşılığında iade alıyor, dilerseniz farklı bir mağazadan iade etmeyi de deneyebilirsiniz ancak çok düşük bir ihtimal.

Tricepos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fatih gümüşkabak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüh be keşke taksitle alsaydım
Keşke araştırsaydınız buraya sorsanız zaten kimse önermezdi
Ben iade koşullarının sadece web te geçerli olduğunu da bilmiyordum zor yoldan öğrenmiş oldum. Neyse belki sahibinden de satarım

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Sim kart taktığınızda online alınan telefonlarda iade alınmıyor bildiğim kadarıyla.
Mağaza da teşhir ürünü olması lazım keşke alıp inceleseydiniz hocam

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
chade
hocam mağazadan canlı canlı görüp seçerek aldığın için beğenmedim diye iade etme şansın olmuyor. internetten görmeden alsan olurdu

Tricepos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fatih gümüşkabak
Almadan bakmadın mı? Keyfi iade kalmış olması lazım. Herkes alsın iade etsin o zaman
Ya 2. telefon olarak alacaktım hiç araştırmadım aslında. Teknosa çalışanından tavsiye aldım ama gerçekten çok kötüymüş. Satamazsam kullanıcam artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,002,982
Üyeler
158,935
Son üye
Berkylmaz
Top Bottom