Neler Yeni

Çözüldü✓ Teknosa Kullanilmiş İşlemci̇ Gönderdi Ne Yapmam Lazım

muratthn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Murat turhan
200tl ucuz olur diye açık ürün alınmaz ben şahsen asla kapalı kutu olmayan ürünü almam ama şunu diyim iyi sabır varmış kardeşim sende ben olsam kapılarına dayanırdım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hala ıade etmedıysenız ıade etmenızı onerırım 0 urun parası verıp kullanmıs bır urun almak ıstemezdım sahzen umarım arkadasının aılesıde ılla bılındık yer dıye tutturmazlar bırdaha cunku sonucu gorduler :)

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
Dostlar bilerek teknosadan aldırmıştım arkadaşımın ailesi sorun yapıyor bilindik yer olsun diye orayı seçtik.
Linkteki işlemciyi aldık ama yansımasına bakınca açık ara kullanılmış olduğu hatta bir süre kullanılmış olduğu belli.
Sizce değişim istesem 0 gönderirler mi yoksa iade alıp başka bir yerden mi aldırmalıyım ?

@Mehmet Yılmaz @B1L0 @
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İade et game garj gibi sitelerden al bilgisayar üzeri olmayan sitelerden alınmaz zaten

phobetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku TAHTALIOĞLU
Aga satıcı incehesap, teknosa Oem parça satmıyor ki. Teknosa ya gitsen de banane dicekler. Buna nasıl düştünüz. Teknosa nın sitesi ama satıcı farklı. İnce hesapla iletişime geçin yardımcı olacaklardır.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berk
Aldığınız işlemci tray benziyor bu doğrultuda nasıl bir ürün alacağınızın bir garantisi yok

Öte yandan paketleyen teknisyenin elindeki kir v.s boya bile geçmiş olabilir. Bir problem olduğunu sanmıyorum takın kullanın. Eğer performansta bir sorun yaşarsanız değişim talep edersiniz.
aga cevap burada, hala 5 sayfa topic olmuş kafayı yicem. yok satıcı incehesap yok teknosa kuyuya ilk taşı kim attı agaa

Sentinelreal1

80+ Bronze
Dostlar bilerek teknosadan aldırmıştım arkadaşımın ailesi sorun yapıyor bilindik yer olsun diye orayı seçtik.
Linkteki işlemciyi aldık ama yansımasına bakınca açık ara kullanılmış olduğu hatta bir süre kullanılmış olduğu belli.
Sizce değişim istesem 0 gönderirler mi yoksa iade alıp başka bir yerden mi aldırmalıyım ?

@Mehmet Yılmaz @B1L0 @
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
test ediliyor ondan parmak izi kalmış normalde eldiven takarlar uğraşma

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Emre Altun
Bence kullanilmis cikmasi iyi olmus. Ailesine gosterin tabularini yikar belki, bilindik sacmaligi.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bence kullanilmis cikmasi iyi olmus. Ailesine gosterin tabularini yikar belki, bilindik sacmaligi.
Bilindik diye aldıran benim. Kendime olsa başka site seçerdim ama ailesi rahat etsin diye Teknosa seçmiştim tabii böyle olacağını bilsem hiç demezdim.

Zahard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Veysel Onur Çınar

@Mehmet Yılmaz @B1L0 @
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Hocam yanlış anlama ama kendin ilk başta tercih etmeyeceksen arkadaşına niye bilindik olsun diye teknosadan sipariş verdin? Madem pc dizmek için kolları sıvadın kendini garanti olarak gösterip kendi ilk tercih edeceğin yerden sipariş vermen daha uygun olmaz mıydı? Konuya dönecek olursak da öncelikle binde bir bile olsa en güvenilir firmalarda da bu tarz bir problem çıkabiliyor, yapacak bir şey yok geçmiş olsun. İşlemcide macun ve parmak izi var ama yanlarda aşınma yok. Büyük ihtimal ürün sadece denenmiş, bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ama içinizde ukte kalma ihtimaline ve hemen işlemciyi deneyemediğinizden ötürü iade veya değişim talep etmeniz en uygunu olacaktır. Saygılarımla

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam yanlış anlama ama kendin ilk başta tercih etmeyeceksen arkadaşına niye bilindik olsun diye teknosadan sipariş verdin? Madem pc dizmek için kolları sıvadın kendini garanti olarak gösterip kendi ilk tercih edeceğin yerden sipariş vermen daha uygun olmaz mıydı? Konuya dönecek olursak da öncelikle binde bir bile olsa en güvenilir firmalarda da bu tarz bir problem çıkabiliyor, yapacak bir şey yok geçmiş olsun. İşlemcide macun ve parmak izi var ama yanlarda aşınma yok. Büyük ihtimal ürün sadece denenmiş, bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ama içinizde ukte kalma ihtimaline ve hemen işlemciyi deneyemediğinizden ötürü iade veya değişim talep etmeniz en uygunu olacaktır. Saygılarımla
İlk tercih edeceğim yer Teknobiyotik idi ancak ora hakkında herhangi bir deneyimim yoktu. Teknosa'dan daha önce verdiğim siparişler vardı ve hiç birinde sorun yaşamadığımdan ayriyeten karşımdaki kişinin ailesi de her halükarda Teknobiyotik tarzı siteleri bilmediğinden ve oradan almayacaklarından ötürü ben de en yakın fiyatı veren yeri yani Teknosa'yı seçtim.
Bu konuda alınmadım yorumunuz doğru ama yanlış anlaşılmamak için açıkladım.
Ürünü geldiği gibi paketleyip üründen vazgeçtim diyerek iade talebi açtık. Hayırlısı...

Kaanp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan paçacı

@Mehmet Yılmaz @B1L0 @
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Merhaba öncelikle satın aldığınız firma teknosa pazar yeri içerisinden ince hesaptır firma ile görüşürseniz değişim sağlarlar 14 gün içerisinde cayma hakkinizda vardır

Top Bottom