Hocam mesajlari okumadimda siz 2.6k ya mi aldiniz bunu?Intel Core i3-10100F 6 MB 3.60 GHz 4 Çekirdek Önbellek Soket 1200 Tray İşlemci Fiyatı ve Özellikleri
Intel Core i3 10100F 6 MB 3.60 GHz 4 Çekirdek Önbellek Soket 1200 Tray İşlemci fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Intel Core i3 10100F 6 MB 3.60 GHz 4 Çekirdek Önbellek Soket 1200 Tray İşlemci en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
İade et game garj gibi sitelerden al bilgisayar üzeri olmayan sitelerden alınmaz zatenDostlar bilerek teknosadan aldırmıştım arkadaşımın ailesi sorun yapıyor bilindik yer olsun diye orayı seçtik.
Linkteki işlemciyi aldık ama yansımasına bakınca açık ara kullanılmış olduğu hatta bir süre kullanılmış olduğu belli.
Sizce değişim istesem 0 gönderirler mi yoksa iade alıp başka bir yerden mi aldırmalıyım ?
Intel Core i3-10100F 6 MB 3.60 GHz 4 Çekirdek Önbellek Soket 1200 Tray İşlemci Fiyatı ve Özellikleri
Intel Core i3 10100F 6 MB 3.60 GHz 4 Çekirdek Önbellek Soket 1200 Tray İşlemci fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Intel Core i3 10100F 6 MB 3.60 GHz 4 Çekirdek Önbellek Soket 1200 Tray İşlemci en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
@Mehmet Yılmaz @B1L0 @
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
aga cevap burada, hala 5 sayfa topic olmuş kafayı yicem. yok satıcı incehesap yok teknosa kuyuya ilk taşı kim attı agaaAldığınız işlemci tray benziyor bu doğrultuda nasıl bir ürün alacağınızın bir garantisi yok
Öte yandan paketleyen teknisyenin elindeki kir v.s boya bile geçmiş olabilir. Bir problem olduğunu sanmıyorum takın kullanın. Eğer performansta bir sorun yaşarsanız değişim talep edersiniz.
test ediliyor ondan parmak izi kalmış normalde eldiven takarlar uğraşmaDostlar bilerek teknosadan aldırmıştım arkadaşımın ailesi sorun yapıyor bilindik yer olsun diye orayı seçtik.
Linkteki işlemciyi aldık ama yansımasına bakınca açık ara kullanılmış olduğu hatta bir süre kullanılmış olduğu belli.
Sizce değişim istesem 0 gönderirler mi yoksa iade alıp başka bir yerden mi aldırmalıyım ?
Intel Core i3-10100F 6 MB 3.60 GHz 4 Çekirdek Önbellek Soket 1200 Tray İşlemci Fiyatı ve Özellikleri
@Mehmet Yılmaz @B1L0 @
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bilindik diye aldıran benim. Kendime olsa başka site seçerdim ama ailesi rahat etsin diye Teknosa seçmiştim tabii böyle olacağını bilsem hiç demezdim.Bence kullanilmis cikmasi iyi olmus. Ailesine gosterin tabularini yikar belki, bilindik sacmaligi.
Dostlar bilerek teknosadan aldırmıştım arkadaşımın ailesi sorun yapıyor bilindik yer olsun diye orayı seçtik.
@Mehmet Yılmaz @B1L0 @
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlk tercih edeceğim yer Teknobiyotik idi ancak ora hakkında herhangi bir deneyimim yoktu. Teknosa'dan daha önce verdiğim siparişler vardı ve hiç birinde sorun yaşamadığımdan ayriyeten karşımdaki kişinin ailesi de her halükarda Teknobiyotik tarzı siteleri bilmediğinden ve oradan almayacaklarından ötürü ben de en yakın fiyatı veren yeri yani Teknosa'yı seçtim.Hocam yanlış anlama ama kendin ilk başta tercih etmeyeceksen arkadaşına niye bilindik olsun diye teknosadan sipariş verdin? Madem pc dizmek için kolları sıvadın kendini garanti olarak gösterip kendi ilk tercih edeceğin yerden sipariş vermen daha uygun olmaz mıydı? Konuya dönecek olursak da öncelikle binde bir bile olsa en güvenilir firmalarda da bu tarz bir problem çıkabiliyor, yapacak bir şey yok geçmiş olsun. İşlemcide macun ve parmak izi var ama yanlarda aşınma yok. Büyük ihtimal ürün sadece denenmiş, bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ama içinizde ukte kalma ihtimaline ve hemen işlemciyi deneyemediğinizden ötürü iade veya değişim talep etmeniz en uygunu olacaktır. Saygılarımla
Merhaba öncelikle satın aldığınız firma teknosa pazar yeri içerisinden ince hesaptır firma ile görüşürseniz değişim sağlarlar 14 gün içerisinde cayma hakkinizda vardırDostlar bilerek teknosadan aldırmıştım arkadaşımın ailesi sorun yapıyor bilindik yer olsun diye orayı seçtik.
@Mehmet Yılmaz @B1L0 @
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle