Neler Yeni

Teknosa Kullanilmiş Işlemci Nasıl Iade Edicem?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Çoklu Konu, Spam
Dostlar elimdeki ürünü iade etmek için müşteri hizmetlerini aramıştım ambalajı açıldıysa ve kullanılmış ürün olduğunu düşünüyorsanız 14 gün koşulsuz iade geçerli olmayabilir,
mail atın dediler de bu tray işlemci olduğundan ve ambalajlık bir şeyi olmadığından direkt iade etmek istiyorum.
Hatta şuan site üzerinden üründen vazgeçtim diye iade talebini açtım bile.

Sizce mümkün mü kabul ederler mi ?
@Mehmet Yılmaz @Furkan Karagülle @B1L0
1709824541370.png

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
"Ürünü hiç kullanmadım, daha iyi bir ürün almak istiyorum." diyerek iade edin. İade süreci kısa olur. Diğer türlü ben 45 - 50 gün civarı beklemiştim. Tabii aldığım ürün işlemci değildi. Satıcı da Teknosa değildi ancak kusur vesaire olduğunu söylediğimizde uzattıkça uzatıyorlar. CİMER'e şikayet sonucu geri iademi alabilmiştim.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Ürünü hiç kullanmadım, daha iyi bir ürün almak istiyorum." diyerek iade edin. İade süreci kısa olur. Diğer türlü ben 45 - 50 gün civarı beklemiştim. Tabii aldığım ürün işlemci değildi. Satıcı da Teknosa değildi ancak kusur vesaire olduğunu söylediğimizde uzattıkça uzatıyorlar. CİMER'e şikayet sonucu geri iademi alabilmiştim.
Seçenekler arasında "üründen vazgeçtim" yazıyordu onu seçerek iadeyi başlattık. Zaten herhangi bir paketlemesi de güvenlik bandı olmadığından tekrar eski haline getirip paketledik. Hepsijet ile cumartesi günü (teknosanın verdiği en yakın tarih) kargolatacağız hocam.

i3 10105F düşünüyorum bunun yerine.
Şuradan almayı düşünüyorum, hazır siz de yazmışken bu site ve ürün hakkında düşünceniz nedir ?
Bu sefer akıllılık edip kutulu düşünüyorum...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Elektronik hiçbir şey almıyorum buradan. Sıkıntı çıktığında resmen sürünüyorum. Sadece basit giyim ve kozmetik ihtiyacımı gideriyorum.

Maksimum bütçe nedir? Anakart modelini de rica edebilir miyim?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Geçen döner kağıdına sarılı işlemci gönderdikleri sen miydin reis? Konusunu açmıştın?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik hiçbir şey almıyorum buradan. Sıkıntı çıktığında resmen sürünüyorum. Sadece basit giyim ve kozmetik ihtiyacımı gideriyorum.

Maksimum bütçe nedir? Anakart modelini de rica edebilir miyim?
Hocam asus h510m-k ellerinizden öper.
Geçen döner kağıdına sarılı işlemci gönderdikleri sen miydin reis? Konusunu açmıştın?
Yok hocam ama bizimkinin de döner kağıdına sarılı olmasından pek de farklı yanı yok. :D

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Ortada iki paket var. Birinde incehesap kutusu birinde smallman faturası. Başlık Teknosa.

Teknosa içinde bu iki satıcıdan birinden aldınız herhalde. Teknosa kendi mağazasından değil.

Peki Tray olduğunu bilmeden mi aldınız? Ya da kullanılmış olduğuna dair emare nedir orasını merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir konun daha varmış.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Ortada iki paket var. Birinde incehesap kutusu birinde smallman faturası. Başlık Teknosa.

Teknosa içinde bu iki satıcıdan birinden aldınız herhalde. Teknosa kendi mağazasından değil.

Peki Tray olduğunu bilmeden mi aldınız? Ya da kullanılmış olduğuna dair emare nedir orasını merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir konun daha varmış.
Hocam o konuya bakarsanız açıkladım üstündeki izlerden az çok belli zaten.
Tray olduğunu biliyordum ama tray işlemcilerin de 0 versiyonları olduğunu biliyorum ayriyeten sitede kullanılmış olduğuna dair veya yenilenmiş olduğuna dair bir ibare de olmadığından her halükarda 0 bir şey elde edinilmesi gerektiğini düşünüyorum.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Hocam o konuya bakarsanız açıkladım üstündeki izlerden az çok belli zaten.
Tray olduğunu biliyordum ama tray işlemcilerin de 0 versiyonları olduğunu biliyorum ayriyeten sitede kullanılmış olduğuna dair veya yenilenmiş olduğuna dair bir ibare de olmadığından her halükarda 0 bir şey elde edinilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Evet oradan okumak durumunda kaldık. :)
Bana kalırsa sadece bir leke gibi. Eğer anakarta oturtulup, üzerine koruma kilidi geçirilmiş olsaydı kenarlarda direk izi olurdu.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Evet oradan okumak durumunda kaldık. :)
Bana kalırsa sadece bir leke gibi. Eğer anakarta oturtulup, üzerine koruma kilidi geçirilmiş olsaydı kenarlarda direk izi olurdu.

Her zaman iz kalmaz.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
Üstüne soğutucu bassa koyulaşmaz aksine çizikler oluşur. Bence bi bilgisayarcıya vs. gidip test edilmeli çalışmasında sorun yoksa geçilip gidilmeli. Sonuçta 3 yılı oluyor o işlemcinin bekleye bekleye aliminyum kararmış olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,566
Üyeler
161,091
Son üye
CrexQQ
Top Bottom